Колко се изкарва от TikTok с Bobby Star Reporters

Колко се изкарва от TikTok с Bobby Star Reporters

Колко се печели от Tik Tok? Не може да не сте си задавали този въпрос? Защо хората мятат gift-ове и розички и какво печелят от това? Изневярата задължителен компонент ли е от съвременните взаимоотношения? Какъв е животът на плеймейтките? Боби от Star Reporters ни е на гости, за да разберете отговорите на всички тези въпроси и за да ви провокира да напишете поне един хейт или пък защо не одобрителен коментар!

Това ли беше мечтата ти - да станеш звезден репортер?

Исках да работя в сферата на политиката, защото съм се занимавал с това. Така попаднах в медии и в крайна сметка се насочих към лайфстайла. Винаги съм търсел начини да се развивам в тази област. Когато Десислава купи DSTV ѝ предложих да работим заедно. Подготвял съм много концепции за предавания и за други медии, но за съжаление бяха отказани, защото "нямах човек”. В крайна сметка направих нещо свое.

Наскоро ти гостува при Георги Шишков, където ти каза, че жените се котирам по-добре в медиите. Така ли е?

Това е така. Дори голяма част от добрите журналисти мъже са гейове. В това няма нищо лошо, разбира се.

Отказите не те ли обезкуражиха? Каза ли си, че журналистиката не е за теб?

Никога не съм искал да бъда журналист. Дори в момента не се считам за такъв. Просто правя това, което обичам. Не съм толкова репортер, колкото продуцент. Сам си продуцирал всичко, сам съм събрал екипа, сам съм направил в телевизия. Това е основното нещо, което аз правя. Понякога нещата се случват толкова трудно - хората не разбират колко много труд се влага и колко много хора работят за една продукция.

Кой беше първият репортаж, който направи?

Беше в ТВ7 с една моя приятелка италианка, която беше намерила любовта в България. Първият професионален материал, който направих беше с нея. Много се притеснявах. След това водех предавания на живо. Това, което най-много ме притесняваше беше, че ако не се справех, щяха да вземат друг човек на мое място. Но вече няма сценична треска. Тръпката я има, но не е онова вълнуващо усещане - просто знам, че нещо трябва да се свърши по професионален начин.

Кой е човекът, с когото би искал да направиш интервю?

Това е Лили Иванова, но знам, че никога няма да се случи, защото тя много внимателно подбира хората, пред които дава интервю. Веднага бих я попитал как е успяла да се задържи толкова много години на сцената. Възхищавам се на това, че е запазила младия си дух.

Бил си на стаж Карбовски, който се вълнува от всекидневните проблеми. Твоите постове също са много интересни. Какво те вълнува най-много в ежедневието ни?

Отношенията между хората Това е велико. Не съм разочарован от нещата, гледам много практично на живота, дори и на любовните отношенията. Не си позволявам да изпитвам емоции, ако не е практично за мен. Любовта не пита, но трябва да се изправиш пред човека такъв, какъвто е. Битовизмите пречупват отношенията между хората. Другото е изневярата и за мен тя е почти неизбежна. Тя е двустранна. Няма как да даваш на един човек едно и също нещо в продължение на 40 години и да не му омръзне. Смятам, че също така хората от онова време не живеят в това време. Това, че някой изневерява на друг, не означава, че е спрял да го обича. Това не е предателство. Пък и никой не е казал, че сексът трябва да включва емоциите. Той е физиологичен процес. Просто отивам да освободя напрежението.

Разкажи ни какъв е животът на една плеймейтка?

Основното е, че хубавее. Това е имиджи, който постоянно трябва да се поддържа. В повечето случаи са тъжни, с паник атаки и прибягващи към хапчета. Много повече жени страдат от тва в сравнение с мъжете. Но смятам, че половината неща си ги правят сами. Започват да се комплексират и да се сравняват с другите жени като тях, вследствие, на което се депресират.

Как гледаш на хейт коментарите?

Иронично, както винаги е било. Най-тъпият коментар е да престанем да правим тъпите хора популярни. Те не разбират, че подобни личности правят рейтинг. Не каня хора, които знам, че няма да ми донесат същата гледаемост, защото губя пари.

Вече всички искат да стават инфлуенсъри. Защо?

Аз например не се блазня от безплатните продукти. Не искам да се правя на маймуна за нешо, което не ме вълнува. Лесно е да започнеш, но е трудно да се задържиш и да изкарваш пари от това. Всичко това изисква време. Ако нямаш време, следващите ще те изместят. В момента най-много се изкарва от gift-овете. Има 10-20 човека в България, които изкарват много сериозни пари от TikTok. Унизително е да караш хората да кликат по екрана, но пък им печели колосални суми.

Колко точно пари могат да се изкарат от gift-ове по време на лайф в TikTok? Вижте отговора на този, както и на още много въпроси в новото видео в канала на Peika&Jenite!

 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay