Иван Юруков влиза в ролята на сърдитото джудже Гринч

Анимационния филм „Гринч“ ще бъде в кината от 23 ноември на 2D и 3D

Иван Юруков влиза в ролята на сърдитото джудже Гринч

Спомняте ли си сърдитото, зелено джудже Гринч на д-р Сюс, което искаше да открадне Коледа? Е, сега то оживява отново! Анимационният филм ще бъде в кината от 23 ноември на 2D и 3D, а главният герой и разказвач във филма ще бъде озвучен от актьора Иван Юруков.

Познат ни от театралната сцена с представленията "Пилето, което казва КУ", "Лов на диви патици",
"Лисичета", "Бягащи странници", от филмите "Дъвка за балончета", "Аве", от сериала "Столичани в повече", сега Юруков влиза в ролята на сърдитото джудже Гринч.

То ще се опита да "открадне" най-топлия семеен празник в градчето Койвил. Верни негови помощници в това начинание са преданият му до безкрай Макс и крайно апатичният към всичко случващо се елен Фред. Старателно дегизиран в костюма на Дядо Коледа, Гринч започва да осъществява мисията на живота си. На пътя му обаче се изпречва Синди-Лу – искрено и усмихнато малко момиче от Койвил, което ще се опита да преобърне не само плановете на Гринч, но и целия му свят. Самотата на сърдития симпатяга няма да бъде повече любимия му пристан, а тежко чувство, което му напомня колко много губи, изолирайки се високо в планината, зареден единствено с вещи, храна и лошо настроение.

Иван Юруков влиза в ролята на сърдитото джудже Гринч

Срещаме се с Иван Юруков в студиото точно след края на последните записи за филма "Гринч". Вижте какво ни сподели той:

Как е Гринч?

Гринч е все по-зелен и по-зелен, но в края на краищата всичко завърши добре.

А Вие как сте?

Аз съм вече много добре, тъй като току-що записахме и последните фрази от филма.

Разкажете ни малко повече за Вашия герой? Какъв е той?

Моят герой е разказвачът във филма. Той се движи паралелно с героя Гринч и обобщава неговото приключение.

Вие симпатизирате ли на неговото приключение?

Разбира се, Гринч е един много симпатичен герой.

Дори и негативните му черти ли са Ви симпатични?

Не бих казал, че са негативни. Не бих казал и че той постъпва злонамерено. Гринч има своето основание да бъде такъв, какъвто е. Според мен на всеки човек, в даден етап от живота, му се случва да мрази Коледа или поне да не я обича толкова много. Всеобщото семейно веселие може да породи агресия, ако човекът изпитва липа на домашен уют.

А на Вас как Ви се отразяват Коледните празници?

За мен те са един повод да се съберем с най-близките хора, да пием червено вино, да се облечем като Дядо Коледа и да зарадваме няколко деца с подаръците, уюта и топлината, които ще получат.

Вие ли се обличате като Дядо Коледа?

Да, често ми се е случвало. Предпоследният път, когато бях Дядо Коледа, бях на гости на моите родители и те ме помолиха да изненадам децата на съседите и да раздам техните подаръци. Присъединиха се още желаещи и още желаещи. Изведнъж Дядо Коледа се нуждаеше от Снежанка, за да му помогне с толкова много подаръци и толкова много обиколки по адреси. Наложи се Дядо Коледа да тръгне с кучешки впряг, за да посети всички деца. В домовете им добронамерените баби, лели и стринки посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка с червено вино и баница. Разбира се, на 17-ия адрес Дядо Коледа вече беше доста опит и сит.

Цялото интервю можете да прочетете в сайта Peika.bg.

Гледайте трейлър на филма:

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay