Поли от Ергенът 2: "За мен не е присъщо да се боря за мъж"

Поли от Ергенът 2: "За мен не е присъщо да се боря за мъж"

"Гледайки предаването, го изживявам за втори път. Колкото пъти чувам думите на Евгени, с които ме изпраща, пак ми потичат сълзите", споделя Поли пред нас.

Характерно за нея в сезона бе, че тя не се бореше за вниманието на Евгени така, както по-голяма част от дамите правеха. Именно това не ѝ достигна, за да остане една от финалистките, претендентки за сърцето на така желания Ерген. Все пак за Евгени бе от първостепенна важност, жената, с която е на среща да доказва чувствата си към него.

"Аз съм човек, който се адаптира във всякакви ситуации, но специално в тази не успях. Трудно ми беше да виждам как той има специално отношение към някои от момичетата. Това ме затвори.", допълва тя.

Тя може и да не успя да се пребори за любовта на Евгени, но пък това не означава, че си няма фаворитка. Поли споделя, че е от отбор Микаела, тъй като смята, че тя бе най-достойната да получи заветния пръстен, макар, че тя се откри късно.

"И Микаела, и Валерия биха паснали на характера на Евгени, заради лекотата в отношенията. Личи си, че той има отношения и към Елена, а тя най-упорито се бори за него. Но за мен, при тях липсва моментът, в който той се чувства спокоен.", казва Поли за последните претендентки.

Защо Поли не избра нито един лагер? Какво я е възхитило най-много в Евгени? Защо остана до толкова късен етап в предаването? Гледайте и ще разберете!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay