Има безброй начини да носим колан...

<p><span style="text-align: justify;">Коланите се завръщат на мода и ние нямаме търпение да ви покажем няколко</span><span style="text-align: justify;"> стилни идеи за носене на този </span><span style="text-align: justify;">мултифункционален</span><span style="text-align: justify;"> аксесоар. С </span><span style="text-align: justify;">настъпването</span><span style="text-align: justify;"> на есента </span><span style="text-align: justify;">залагаме</span><span style="text-align: justify;"> на все повече пластове дрехи и това е перфектният момент да добавим колан към </span><span style="text-align: justify;">тоалета</span><span style="text-align: justify;"> си.</span></p>

Коланите се завръщат на мода и ние нямаме търпение да ви покажем няколко стилни идеи за носене на този мултифункционален аксесоар. С настъпването на есента залагаме на все повече пластове дрехи и това е перфектният момент да добавим колан към тоалета си.

Коланите се завръщат на мода и ние нямаме търпение да ви покажем няколко стилни идеи за носене на този мултифункционален аксесоар. С настъпването на есента залагаме на все повече пластове дрехи и това е перфектният момент да добавим колан към тоалета си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
- Как се запозна с мъжа си?- Случайно. Не обвинявам никого!
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти