Кои са най-лошите комбинации между родител и дете в астрологията?

Кои са най-лошите комбинации между родител и дете в астрологията?

Никой не може да си избере родителите и никой бъдещ родител не може да знае какво точно дете ще му се падне. Някои двойки планират зачеването, така че бебето им да се роди под определен астрологичен знак, но често тези планове се провалят.

Никога не се бяхме замисляли, но се оказва, че съществуват неподходящи астрологични комбинации между родители и деца, които предвещават солидна доза неразбирателства. Е, както споменахме, това е нещо, което трудно можем да контролирам, така, че, както се казва "каквото - такова". Но все пак ни беше изключително любопитно кои са тези комбинации и какво би се случило, ако попаднем в тях.

Ето кои са най-неподходящите астрологични комбинации между родител и дете:

Родител Овен и дете Риби

Тази двойка зодии е силно взривоопасна, особено когато става дума за отношения между майка и дъщеря. Добре знаем, че Овенът е огнен и непримирим и също така често се гневи. Рибите от своя страна са спокойни и добронамерени, общо взето същински ангели. Не си и представяме какво ще излезе от тази комбинация!

Родител Лъв и дете Водолей

Лъвовете обикновено са много социални, експресивни и обичат да бъдат център на вниманието. Водолеят е точн обратното, особено, когато става дума за момиче - не обичат да правя впечатление. Това е от онези връзки между родител и дете, в които майката постоянно настоява детето да се поздравява с хора, които не познава по време на сбирки.

Родител Козирог и дете Стрелец

Тук комбинцията е несполучлива, особено когато става дума за двата противоположни пола. Двата знака са коренно различни един от друг. Можем да кажем, че нямат нищо общо, а това е пагубно за връзката между майка и син или баща и дъщеря. Това е особено голям проблем, когато говорим за различия в ценностната система и начина на мислене. Това положение е предпоставка за много конфликти и неразбирателства, особено, когато детето достигне възраст, в която става по-самостоятелно.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay