Преждата става не само за плетене

Шарени дупки

Не си мислете, че само в България има дупки и пукнатини по пътищата. Пейзажът в големите градове е един и същи – тъмен, тъжен, дори зловещ.

 

Хулиана Сантакруз Херера също смята, че улиците на Париж са твърде мрачни и имат нужда от нещо свежо. Именно така ѝ хрумва концепцията за тази уникална декорация. Тя използва шарена прежда, за да запълни някои от дупките в града. А ефектът е страшно забавен!

 

Памучните конци са поставени в произволни процепи в асфалта. Заради запълнените дупки, скучните улици стават шарени като дъга. Едновременно с това минувачите се усмихват. Не е ясно обаче кое повече ги радва - запълнените неравности по настилката или шаренията наоколо.

 

Според нас така може да се реши проблемът с дупките и в нашия град. И във вашия - също. Стига да имате излишна прежда и свободно време за "оцветяване". Но колко метра ще трябват, за да се оправи настроението на всички граждани тук?

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти