Хороскоп за Пълнолунието на 7 декември

Хороскоп за Пълнолунието на 7 декември

Пълнолунията са време за освобождаване и отказване. Ако имате излишък в живота си, това е моментът той да отплува. Чрез тиха медитация, обмяна на мисли или духовна практика Пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем.

Пълнолунието в Близнаци на 7 декември е астрологичен намек да си припомните колко много сте пораснали. Това ръководство за пълнолуние е ежемесечно напомняне за определяне и преглед на вашите намерения - вашият хороскоп е елементарна подкана за саморефлексия.

ОВЕН

Важно е да внимавате какво говорите, Овен. Подобно на лошите раздели и емоционалните признания, не можете да отмените наранените чувства. Единственото спасение е, ако човекът, когото сте наранили, разбере доброто ви намерение - защото има хора, които са толкова внимателни. Обръщайте внимание на това как другите хора се изразяват и се учете от това, което намирате.

ТЕЛЕЦ

Телец, знайте какво правите, когато се украсявате с материални неща. През повечето време вие ​​грабвате това, което има смисъл: най-удобните ви дънки, най-секси рокля. Но внимавайте как позволявате на парите да ви мотивират точно сега. Представете си, че всяка ваша покупка е инвестиция във вашето бъдеще и избягвайте импулсивните покупки.

БЛИЗНАЦИ

Това Пълнолуние е страхотно време да се справите с това, към което работите. Неуморното отдаване на страстта ви е начинът, по който устоявате на прегарянето и изтощението. Когато сте толкова запалени по нещо, упоритата работа си заслужава. Дневник за това, което искате да видите повече в света - така намирате своя стимул.

РАК

Подсъзнателни мисли, сънища и фантазии витаят в мозъчните пукнатини, предизвиквайки неврони и пробуждайки хормонални желания. Рак, тялото ви остава напълно будно, дори когато се опитвате да игнорирате ума си. Това пълнолуние е страхотно време да обмислите частите от вас, които трябва да дадете. Това може да изглежда като освобождаване от тежест, която вече не можете да носите, или като се доверите на интуитивната си мъдрост.

ЛЪВ

Кой заслужава вашето време, енергия и търпение? Имате високи стандарти за хората, с които сте заобиколени. Целият свят е странен и вие си късметлии, ако някога сте напълно разбрани. Огледайте се, забележете какво не работи за вас и бъдете готови да пуснете слабите звена. Обещаваме, че ще се почувствате по-добре, когато запазите повече енергия за себе си.

ДЕВА

Да се ​​откажете от една мечта никога не е лесно, но понякога тя се изплъзва неочаквано. Първо може да започне като отлагане, след което в крайна сметка мечтата се отлага в далечното бъдеще. Когато животът ни удари, нашите мечти могат да попаднат между днешните и някогашните. Дори и да не е вашият сезон в момента, водете дневник на вашите цели и диви стремежи. Посещавайте ги често и редовно им говорете.

ВЕЗНИ

Вижте как оставяте интелигентността си да блесне, заслепявате хейтъри, на които им липсва въображение да правят заключения като вас. Забавили сте се, защото може да не разпознаете, че когнитивно горите свещта и в двата края. Умът ви може да е на правилното място, но душата ви трябва да разпознае тялото, в което живеете. Как най-добре изразявате себе си?

СКОРПИОН

Преди да поемете ангажимент, имайте предвид, че може да се върнете към същата стара любовна песен. Чувствате ли нещо познато в това как вашият любовник ви докосва, съблазнява и предлага вниманието си? Разумно ли е?

СТРЕЛЕЦ

Сезонът на вашия рожден ден означава, че трябва да сте по-мъдри и въпреки че искате да се отдадете на забавлението да бъдете себе си пълноценно, поведението ви има значение. Внимавайте с кого прекарвате времето си или може да загубите фокус върху важните неща. Подмамването да игнорирате червени знамена е опасно за вас.

КОЗИРОГ

Резервиран и зает е толкова страхотна позиция, дори ако се бавите през целия ден. Всичко, което можете да направите, е да се надявате на възможността да отпуснете главата си на възглавниците си и да спите колкото искате, без да бъдете припряни или обезпокоени от някаква външна отговорност. Отделете време, за да разгледате своя планер и не забравяйте да пожелаете нашето време за това, което има значение, дори ако това е само допълнителен час сън.

ВОДОЛЕЙ

Сдържаността и отричането са горчиво-сладки неприятности, еротични закачки, които флиртуват с потенциала на радост и разочарование. Водолей, вие размишлявате върху удоволствието - какво означава то за вас, как го получавате и как се предпазвате от него. Водете ежедневен дневник, който се фокусира върху вашите желания и какво го увеличава, намалява и успокоява.

РИБИ

Риби, опитайте се да не зацикляте след поколенията на хората, които не уважавате. Може да е страшно да създадете свой собствен път, но там ви очаква съкровище. За щастие вие ​​имате значително влияние върху съдбата си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay