Месечен хороскоп за ноември 2022

Месечен хороскоп за ноември 2022

Добре е да си напомняме, че се намираме в ново десетилетие, което е все още е доста младо. 2023 обещава да бъде съвсем различна, с Юпитер и затъмненията, които започват от Овен. Сатурн ще попадне в Риби, а Плутон ще ни пренесе над хоризонта на събитията във Водолей. Считайте тези последни месеци на 2022 г. за приключване и равносметка на всичко, което се е случило досега.

Този ноември се подгответе за драматични обрати, тъй като пълното лунно затъмнение в Телец ще доведе до шокиращи резултати в работата и финансовия ви живот на 8 ноември. Може да почувствате силно желание да стегнете багажа и да отпътувате до нова дестинация на 16 ноември, когато Венера влиза в Стрелец. Възползвайте се максимално от тази енергия, раздавайки любовта си щедро.

Време е за приключения и вълнение във вашите взаимоотношения. Меркурий ще последва примера на Венера на 17 ноември, когато започва своето пътуване във философския Стрелец. Това ще ви накара да се замислите върху по-сериозни въпроси като смисъла на живота и вашата цел. Тази експанзивна енергия е подходяща за придобиване на нови умения или изучаване на език.

Сезонът на Стрелец ще започне на 22 ноември, носейки силна енергия, която ще ви вдъхнови да живеете със страст, енергичност и силен морален компас.На 23 ноември, ще се почувствате уверени и изпълнени с късмет, тъй като новолунието в Стрелец ще разшири усещането ви за възможности, ще укрепи вярата ви в себе си и ще възстанови вярата, която може да сте загубили през последния месец.

Юпитер, управляващата планета на сезона на Стрелец, ще завърши своята ретроградност в Риби на 23 ноември, внасяйки яснота около вашата система от вярвания и ценности.

Овен

Стегнете се. Може да изпитате неочаквани смущения в рутината си или внезапна загуба на лична вещ. След като Меркурий влезе в Стрелец на 17 ноември, ще ви бъде по-лесно да се справите с непредсказуемите моменти в живота, като се придържате към положителна визия за бъдещето. Не забравяйте, че всички промени са временни.

Телец

Вашето пътуване на себеоткриване ще ви помогне да осъзнаете трудно смилаеми истини. Трябва да си простите за грешките, които сте направили в миналото. За щастие, лечебната енергия на сезона на Стрелец ще ви помогне да станете по-добра версия на себе си. Най-важното е, че можете да признаете как вашата мъдрост ще ви помогне да се справите с предизвикателствата по различен начин.

Близнаци

Този ноември може да получите неочаквано извинение от някого, с когото споделяте общи преживявания. Това ще ви позволи да приключите с нещата, за да продължите напред. Оставете проблемите зад гърба си възможно най-бързо, тъй като може неволно да проектирате чувствата си върху настоящите си взаимоотношения. Дайте щедро количество любов, време и внимание на любимите си хора и си позволете да си представите бъдеще с хората, на които имате доверие. Не позволявайте на емоциите ви да ви спират.

Рак

Промените в социалния ви кръг могат да ви разочароват, но няма да ви изненадат. Опитайте се да не приемате нещата твърде лично. Научете се кога да пуснете, вместо да държите хора и връзки, които вече не ви носят щастие. Прекарването на времето ви в работата ви ще бъде здравословен начин да избягате от това, което ви тревожи. Поставете си реалистични краткосрочни цели за месеца, за да сте заети.

Лъв

Ако сте се колебали дали да смените работата си, може да преживеете неочаквана промяна, която ще ви помогне да вземете решение. Обърнете внимание на знаците около вас и се доверете на инстинкта си, дори ако той ви насочи към път, който изглежда труден. Новолунието в Стрелец на 23 ноември ще бъде идеалната възможност да започнете ново творческо начинание, което може да прерасне в нещо по-голямо. Вярвайте в потенциала си да успеете във всичко, към което сте страстен.

Дева

Понякога животът не се развива по начина, по който сте очаквали, но това не означава, че мечтите ви са били загуба на време. Опитайте се да не позволявате на вашето разочарование да утвърждава вашите подсъзнателни страхове и неувереност. Първата стъпка към проявяването на нови резултати е да повярваме с цялото си сърце, че те съществуват. Сезонът на Стрелец ще донесе нови възможности да проучите как възгледите и вярванията на вашите родители са повлияли на вашия мироглед.

Везни

Вашето защитно одеяло може за момент да бъде съблечено, което ще доведе до шокиращи осъзнавания за самооценката ви. Това ще повлияе на чувството ви за стабилност. Помислете дали имате здравословна привързаност към вашите материални и финансови вещи. След като Меркурий влезе в Стрелец на 12 ноември, ще се почувствате готови да изразите на глас наранените си чувства, вместо да се преструвате, че сте добре. Поддържането на мир с другите не трябва да бъде за сметка на това да заглушите себе си.

Скорпион

Как се справяте с промяната? Може да сте на ръба да приключите глава с любим човек и да започнете ново пътуване, което ще тества способността ви да се откажете от миналото и да приветствате бъдещето. Повярвайте, че това, което предстои за вас, е по-добро от това, което имате сега. Съсредоточете се върху изграждането на здрава основа за вашите взаимоотношения, която е съсредоточена около доверие и взаимна свобода.

Стрелец

Може да се наложи да се справите с неудобния преход от промяна на работната среда и свикване с нова рутина. Въпреки това, след като Венера влезе във вашия знак на 16 ноември, вашият ентусиазъм и страст към живота ще се увеличат. Разгледайте интересите си, научете нещо ново и покажете на хората около вас как да живеят в момента. Опитайте се да запазите положително отношение през житейските възходи и падения.

Козирог

Лунното затъмнение в Телец на 8 ноември може да доведе до края на връзка или проект, за който дълбоко в себе си сте знаели, че не е писано да бъде. Използвайте това, което сте научили от опита и го използвайте, за да придобиете повече мъдрост - помислете какво е минало добре и какво искате занапред. По време на съмнение в себе си се свържете с приятелите си, които могат да ви помогнат да останете фокусирани.

Водолей

Месецът ще започне лечебно, което го прави идеалното време да се гмурнете дълбоко и да изследвате начина, по който вашите преживявания в ранното детство са повлияли на емоционалните ви отношения. Може да се появят възможности за разчистване на въздуха с член на семейството. Възползвайте се от възможността да оставите проблемите зад гърба си и да започнете отначало. На 23 ноември новолунието в Стрелец ще донесе огромен потенциал за манифестиране - извлечете максимума от тази енергия, като задвижите мечтите си.

Риби

Вашата амбиция и вяра ще се увеличат този месец, насърчавайки ви да вървите към бъдещето, за което винаги сте мечтали. Опитайте се обаче да не мислите твърде далеч напред и да не бързате да избягате от дискомфорта на настоящия момент, особено ако последните предизвикателства са ви накарали да изпитвате тревожност. Добре е да признаете, че не знаете накъде отива животът – просто поемете към това пътуване.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay