Празничните планове на принц Уилям и големите коледни вълнения на малкия Джордж

Защо принцът оприличи сина си на малко зайче?

Ясно е, че всяко малко дете се вълнува изключително много около коледните празници. Изглежда, тези вълнения не подминават и третия по ред наследник за трона във Великобритания. В едно от редките си лични интервюта принц Уилям сподели, че синът му Джордж, който е на 2 години, ще подскача като малко зайче в коледния ден, защото вече е достатъчно голям, разбрал е значението на празника и е успял да разкрие защо ги посещава Дядо Коледа.

"Джордж със сигурност няма да спре да подскача наоколо като заек. Ще бъде истинско чудо, ако успее да поспи в нощта преди празника. Преживяването със сигурност ще бъде вълнуващо и го чакам с нетърпение."

Принцът споделя и какви са празничните планове на семейството му. Той разкрива, че заедно с Кейт, Джордж и 7-месечната Шарлот ще отидат на църква, защото това е традиция, която винаги спазват. "След това ще гледаме как Джордж се мъчи да отвори подаръците си. Коледа е един вълшебен ден, особено когато вече имаш свое собствено семейство.”

Оказва се, че Уилям наистина обича този празник и дори знае точно какво ще си пожелае за тази Коледа. "Ще бъде чудесно, ако получим снежна Коледа тази година. Тук не е валяло сняг за празниците от много време и се надявам тази година да се случи.”

За разлика от минали години, този сезон Уилям и Кейт са решили да прекарат празниците не с кралицата, а във фамилната им къща в Норфолк, където ще посрещнат семейството на Кейт и ще прекарат Коледа заедно с тях.

Уилям даде откровеното си и много непринудено интервю пред 24-годишната стажант-журналистика София Кичоу, която е получила обещание за бъдещо интервю от принца, когато са се запознали преди години. По това време София е била бездомна и принцът ѝ е помогнал чрез благотворителна организация, която набирала средства за младежи като нея. Тогава София му споделила, че мечтае да стане журналистка, а Уилям ѝ обещал интервю, ако момичето се труди усърдно и постигне мечтата си. Сега Кичоу е в последния курс от своето следване и принцът е изпълнил своето обещание.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
- Мамо, всичко си изядох!- Ето затова синко, искаме да живееш отделно.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Всяка любов е приказка, но с различен край. И не е вярно, че ако има край не е любов. Любов е!...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти