Забравете за вълчата прическа: На нейно място идва Wolflette

Забравете за вълчата прическа: На нейно място идва Wolflette
Instagram

Една от най-популярните прически напоследък без съмнение е вълчата прическа. Вариациите на прическата са безброй, което означава, че лесно ще намерите вариант, който ви харесва и подхожда.

Wolflette е по-нежната версия на прическата и въпреки че на практика всеки може да се сдобие с нея, без да жертва твърде много дължина, тя всъщност придава малко по-рокендрол стил към визията ви. Това е най-новата алтернатива на модерната вълча прическа, която е едновременно дръзка и женствена.

Какво трябва да знаете?

Основната разлика между класическата вълча прическа и по-женствената wolflette е дължината на общите слоеве. Хем сте рошави, хем дължината се запазва маскимално.

Wolflette е по-мекотената версия, за която не е задължително да се простите с половината си коса. Когато сте в салона, помолете вашия стилист да скъси етажите, без да сваля твърде много дължина. Оформящите лицето кичури са задължителни при wolflette и те трябва да се сливат безпроблемно с останалата част от косата. По този начин косата ви няма да е твърде къса. Тзи вариант също е чудесен начин да изпробвате вълчата прическа, без да се ангажирате с нея напълно, тъй като косата ви ще порасне по-бързо, в случай че в крайна сметка не ви хареса.

За кои типовe коса е подходяща?

Независимо дали имате фина и дълга или гъста и къса коса, wolflette може да бъде персонализирана така, че да отговаря перфектно на формата на лицето ви. Също така стои еднакво добре на права, вълниста и къдрава коса.

При по-фината коса, меките слоеве на прическата ще създадат илюзията за по-пълна коса и обем, докато по-гъстата коса ще се чувства по-лека и по-лесна за поддържане. Няма нужда да се безпокоите, ако косата ви не е толкова дълга, тъй като рамкиращите лицето кичури изглеждат са постожими, както при къса коса, така и при по-дълги кичури. Що се отнася до текстурата, вълнообразната и къдрава коса се съчетават прекрасно с тази визия и ѝ придават допълнителен обем, докато правата коса ще изглежда повече от елегантно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay