Виктория Капитонова спечели първия сезон на “Ергенът”!

Виктория Капитонова спечели първия сезон на “Ергенът”!

След оспорван финал Виктория Капитонова успя да спечели сърцето на Виктор Стоянов и получи последната роза в първия сезон на "Ергенът” за България.

Слухове за нейната победа се носеха още от самото начало на формата и ето, че се оказаха напълно достоверни.

Провокативната инфлуенсърка се открои в предаването със своя непримирим характер, острия си изказ и своите скъпи мечти. Капитонова се оказа и една от най-колоритните участнички, получавайки смесени реакции от публиката - от любов до откровена омраза.

В рамките на формата тя не просто откри любовта, но създаде истински приятелства с голяма част от участничките в предаването, с които поддържа връзка и до днес. Скандалите не останаха по-назад, а най-емблематична за участието на Вики остана кавгата с Александра, която продължи до самия край.

Виктория спечели Виктор със своите красота, увереност, креативност, умение да води смислени разговори и същевременно да провокира. Химията между тях си пролича още от първата им романтична среща и неслучайно тя стана неговата избраница.

Виктор подари последната роза на Вики, но така и не ѝ поднесе красивия пръстен, а в Шоуто на Цитиридис обяви, че в момента не са заедно. Явно между тях е останало само истинското приятелство.

А вие доволни ли сте от избора на Виктор или смятате, че друга участничка заслужаваше повече да застане до него на финала?

1 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay