Уникални процедури за горене на мазнини и оформяне на мускули на Innovation Medical Aesthetic Forum

Събитието, организирано от BTL Industries, предизвика огромен интерес сред естетичните специалисти и дерматолози в България

Уникални процедури за горене на мазнини и оформяне на мускули на Innovation Medical Aesthetic Forum

BTL Industries, световният лидер в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура, представи пред специалисти козметици най-актуалните терапии за оформяне на тяло на събитието Innovation Medical Aesthetic Forum. Събитието на медицинска и естетична тематика даде възможност на гостите да научат в детайли за единствената патентована апаратура за мускулна стимулация – Emsculpt NEO, неинвазивната технология за премахване на целулит – Emtone, и Emsculpt – единствената в света неинвазивна технология за повдигане на седалищните части. Терапиите с уредите са напълно безболезнени, безопасни и високо ефективни.

"Горди сме, че успяхме да съберем толкова много професионалисти на едно място, за да им покажем разнообразното ни портфолио от медицинска и естетична апаратура. Усетихме ентусиазма и желанието на специалистите да търсят иновации в бранша и да се развиват непрестанно. От името на BTL Industries обещавам, че това е само началото и тепърва предстоят още много вълнуващи събития", коментира Георги Петков, изпълнителен директор на BTL Industries.

Уникални процедури за горене на мазнини и оформяне на мускули на Innovation Medical Aesthetic Forum

Интригуващото събитие Innovation Medical Aesthetic Forum предизвика интересни дискусии, събуди много въпроси и даде точните отговори. Пълноценното изживяване на специалистите се потвърди с желанието им да участват в демонстрациите, да тестват уредите и да изпитват резултатите от тях директно върху себе си. Естетиците и лекарите споделиха за нестихващото желание на техните пациенти да се подлагат на нови и модерни процедури, които подобряват състоянието им и повлияват добре на физиката им. Именно това е една от основните причини специалистите у нас да следят с такъв интерес световните тенденции, диктуващи клиентските предпочитания.

Млади таланти от няколко медицински университета в България също бяха част от форума BTL Innovation Medical Aesthetic Forum. Те имаха възможност да се срещнат на живо със специалисти от реномирани клиники и болнични заведения и да получат работни предложения от тях.

Събитието приключи с изискан коктейл под съпровода на арфа в Business Lounge Bar в хотел Милениум, където гостите се наслаждаваха на приятна атмосфера в добра бизнес компания.

Събитието се проведе с медийната подкрепа на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България. Повече за изминалия Innovation Medical Aesthetic Forum може да откриете на страницата на събитието тук или на фейсбук профила на компанията.

За BTL Industries

BTL Industries е сред лидерите в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура в глобален мащаб. Компанията се развива успешно над 20 години на българския пазар. Производствената й база се намира в Пловдив, където работят над 400 души. BTL разполага и с R&D център в София с 30 служители. Компанията произвежда високотехнологична медицинска апаратура в 3 основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се предлагат в повече от 120 страни на 6 континента. Апаратите, произведени от BTL Industries, са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развитието на медицината в световен мащаб.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay