Николета Лозанова издаде биографична книга

Николета Лозанова издаде биографична книга

Пъвравата биографична книга на Николета Лозанова със заглавие "Selfmade: Професия икона" е вече факт. Тя съобщи новината пред хиляди зрители по време на лайв във Facebook.

Пред феновете си Лозанова издаде какво можем да открием в книгата. В рамките на 260 страници са описани многобройни истории от нейния живот.

"Тук бях себе си. Не съм спестявала абсолютно нищо. Споделям много неща, за хората които познавам.", каза моделът пред многолюдната си публика.

В книгата ще можем да прочетем неща за Азис, Парташкова, Карбовски, Иван и Андрей, Валери Божинов и много членове на семейството ѝ като баба ѝ, майка ѝ и дори дъщеря ѝ.

Чрез творбата си Николета иска да покаже на всеки, че има потенциала да реализира себе си. книгата върви с приложение с ексклузивни кадри, в което ще можете да влезете чрез специални QR кодове поместени из различните страници.

Николета Лозанова издаде биографична книга

А ето какво гласи текстът към публикацията във Facebook:

В моята автобиографична книга ще прочетете за специални и съкровени за мен моменти, ще видите важни кадри, запечатили цялата ми същност. Ще ви допусна до своя кръг от емоции и хора, на които държа. Всяка прелистена страница ще ви дава нов пласт към образът, за който всеки има мнение, но малко истински познават. Образът, който понякога забравям, че съм просто аз - Николета Лозанова.

Книгата вече е в продажба, а през първата седмица ще можем да я закупим с 20% намаление.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay