Кристен Стюард за истината и трудностите свързани със с*ксуалната ѝ ориентация

През последните години Холивуд стана свидетел на значителна промяна по отношението към LGBTQ+ общността и нейното приемане. Поради това все повече и повече актьори смело споделят личните си истории, допринасяйки за една по-разнообразна и приемаща индустрия. Да се разкриеш е достатъчно трудно, но това да го направиш в Холивуд често е много по-сложно и дори мъчително изживяване – поне за Кристен Стюарт.

Звездата от "Здрач" разкри истината за сексуалната си ориентация по време на монолог на "SNL" през 2017 г. Стюарт разказа за връзката си с колегата ѝ Робърт Патинсън, включително как бившият президент Доналд Тръмп туитва непрекъснато за това и публикува няколко негативни съобщения за Стюарт. Говорейки с него, тя казва: "Ако не ме харесвахте тогава, наистина няма да ме харесвате сега. Аз съм домакин на "SNL" и съм толкова гей, пич."

По време на чат с нейния режисьор на "Най-щастливия сезон" , Клеа Дювал, Стюарт признава: "Не искам да усиля собствената си болка, защото знам, че болката на другите е толкова голяма." Тя добави: "Да живееш в този свят, да си странна личност - има неща, от които постоянно боли."

Кристен Стюарт потвърди, че за първи път се е срещала с друга жена на 21 години. Тъй като тогава е известно, че е излизала само с мъже, актрисата често е била разпитвана дали е лесбийка. Както тя каза категорично пред The ​​Guardian: "Не е объркващо, ако сте бисексуален. За мен е точно обратното." Трябва да се признае, че тогава Стюарт се е притеснявала да не разстрои предишните си партньори. В резултат на това, нейният път бе белязан от борби.

"Не защото се срамувах, че съм открит гей, а защото не обичах да се давам на обществеността, по някакъв начин. Това беше период от време, когато проявявах хитрост. Дори в предишните ми връзки, които бяха хетеросексуални, направихме всичко възможно, за да не бъдем снимани да правим неща - неща, които щяха да станат обществено достояние.", продължава тя.

Подчертавайки тежестта на това да бъдеш известна странна личност и сложността на собственото си самооткриване, тя отбелязва: "Мисля, че допълнителният натиск да представляваш група от хора, не беше нещо, което разбирах тогава. Едва сега го виждам."

На актрисата ѝ отнема известно време да разбере напълно колко трудно е било, въпреки семейството, което я подкрепя, да разбере самоличността си - нещо, което, отбелязва тя, е "така за всички".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay