Спечели покана за Мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“

Американският професор по маркетинг Радж Рагунатан идва за първи път в България

Спечели покана за Мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“

Искате ли да водите живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност? Искате ли да бъдете щастливи какво в личния си живот, така и на работното място? Сигурни сме, че няма човек, който да не се стреми към това. Затова Jenite.bg ти даваме възможност да спечелиш покана за Мастър клас "Щастие. Изкуството на щастието в работата". Той ще се проведе на 15.05.2018 г. в Сатиричен театър "Алеко Константинов", София. Лектoр ще бъде американският професор по маркетинг Радж Рагунатан.

Спечели покана за Мастър клас „Щастие. Изкуството на щастието в работата“

Ето как да спечелите една от двете покани за събитието:
Отговорете с коментар под статията на въпрос:

Какво ви прави щастливи на работното място?

Имате време до
09.05.2018 г. Победителите ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Jenite.bg на 10.05.2018 г.

Официалните правила на играта вижте ТУК.

***

Проф. Радж Рагунатан ще гостува за първи път в България с мастър клас на тема "Щастие. Изкуството на щастието в работата.". Той ще се проведе на 15 май в Сатиричен театър "Алеко Константинов", София. Американският професор е преподавател по маркетинг в Училището Маккомбс по бизнес към Университета на Тексас в Остин и води един от най-успешните курсове в платформата за онлайн обучения Coursera.

Проф. Рагунатан ще проведе своя нов курс за щастието на работното място за пръв път у нас. В рамките на обучението присъстващите ще имат възможност да се запознаят с множество изследвания как може да се повиши нивото на щастие сред служителите. Според американския професор, в компании, в които има децентрализация на управлението, отсъства йерархията, и екипите се самоконтролират, служителите са по-склонни да бъдат щастливи. Въпросът е доколко съвременните компании са склонни да се адаптират към подобен тип управление.

Щастието на работното място се крие и в нагласата, с която всеки човек влиза в професионалната реализация. В проучване, което проф. Рагунатан прави сред своите студенти, той установява, че с наближаване на академичното им завършване и при получаване на конкретни предложения за работа, 23% променят мнението си относно важността на щастието в кариерното развитие и се отказват от него в името на по-висока заплата. Така той установява голямо противоречие между заявените позиции на хората относно щастието като приоритет и реалния им избор в живота.

Своите наблюдения и анализи върху зависимостта на щастието в живота ни и всички други негови компоненти, Радж Рагунатан излага в своята книга "Ти си умен, успешен, но дали си ЩАСТЛИВ?". Той ще я представи официално пред родната публика на 11 май, петък, в Американския център на Столичната библиотека, от 17:30 ч.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay