Появиха се снимки на раните на Анджелина Джоли, причинени от Брад Пит през 2016 г.

Появиха се снимки на раните на Анджелина Джоли, причинени от Брад Пит през 2016 г.

Появиха се снимки на раните на Анджелина Джоли, за които се твърди, че са следствие от страна на бившия ѝ мъж Брад Пит в частен самолет през септември 2016 г. Актрисата, носителка на Оскар изпрати снимки на синини по ръката и лакътя си за разследване от страна на ФБР относно инцидента, довел до края на брака им.

Според доклада на ФБР Джоли е казала на следователите, че Пит, който е бил пиян, ѝ е крещял в тоалетната на самолета от Ница, Франция, за САЩ.

Тя твърди, че Пит я е сграбчил за главата и раменете, разтърсил я, бутнал я в стената и ѝ изкрещял: "Ти съсипваш това семейство". Джоли посочва, че две от децата им плачели пред вратата и питали: "Добре ли си, мамо?".

Докладът гласи още, че Пит извикал в отговор: "Не, мама не е добре. Тя съсипва това семейство. Тя е луда".

Според Джоли този коментар е накарал едно от децата да отвърне яростно на думите на Пит, което го е вбесило. След това актрисата твърди, че го е видяла да тича към едно от децата, тя понечила да го спре, след което той се хвърлил назад и я бутнал в седалките Зад тях.

Джоли твърди, че е получила наранявания на гърба и лакътя в резултат на това спречкване, след което сподели снимка на нараняването на лакътя си с ФБР.

Появиха се снимки на раните на Анджелина Джоли, причинени от Брад Пит през 2016 г.

В доклада са включени черно-бели фотокопия на снимките, както и ръкописни страници, предоставени от Джоли, за които се твърди, че са от децата ѝ и съдържат описания на инцидента.

Джоли твърди още, че по време на сблъсъка Пит е отправял и вербални атаки към едно от децата. Тя посочва в доклада, че Пит е продължил да пие по време на пътуването, като по-късно я е полял с бира.

След като пристигат в Лос Анджелис, двойката инициира физическа свада като Джоли споделя, че Пит е попречил на нея и децата да слязат от самолета в продължение на 20 минути. В допълнение към гърба и лакътя, в доклада се посочва, че актрисата е получила и рана от изгаряне на лявата си ръка. Изображението е включено в редактирания доклад.

Появиха се снимки на раните на Анджелина Джоли, причинени от Брад Пит през 2016 г.

Пит не беше арестуван или обвинен във връзка с инцидента, след като ФБР приключи разследването през ноември 2016 г. Според доклада всички страни се съгласяват, че наказателни обвинения в този случай няма да бъдат повдигани поради няколко фактора.

През април Джоли поиска доклад за разследването, анонимно под името Джейн Доу, за да разбере защо Пит никога не е бил обвинен. Въпреки че вече са законно разведени, бившите партньори са въвлечени в ожесточена битка за попечителство над непълнолетните си деца.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay