Заражда ли се нова любов в Холивуд между Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей?

Слуховете и доказателствата за съществуваща връзка между актьорът с невероятни танцови умения, Чанинг Тейтъм и певицата с неповторим глас Джеси Джей стават неоспоримо много. Това е голяма изненада всички техни фенове. Според източници близки до звездите, връзката им е в своето начало. 

Актьорът от "Меджик Майк" е забелязан да се разхожда с британската певица в Сиатъл и други градове, включени в нейното турне " R.O.S.E. Tour". Според всички, които са ги виждали заедно, Чанинг бил изключително развълнуван от срещите си с Джеси Джей и нямал нищо против да пътува с нея, за да я опознае по-добре. Той се възхищавал на таланта й от години.

Заражда ли се нова любов в Холивуд между Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей?

Преди месеци Чанинг Тейтъм съобщи публично, че прекратяват девет-годишния си брак със своята колежка от филмовата поредица Step Up и партньор в живота - Джена Диуан. Те имат малка дъщеря и когато обявиха раздялата си по взаимно съгласие съобщиха, че въпреки всичко те винаги ще бъдат семейство, че продължават да се обичат, но пътищата им се разделят. Връзката им представляваше голям интерес и те бяха любимата любовна двойка за всички в Холивуд, а новината за раздялата им дойде като гръм от ясно небе. 

Не знаем точно кога певицата Джеси Дей и Чанинг Тейтъм са се запознали, но една от публичните им срещи, които всички помним беше на Филмовите награди на MTV през 2015-та година. Тогава Джеси Джей връчи награда на актьора за най-добро комедийно изпълнение.

През септември Джена Диуан и Чанинг Тейтъм обявиха, че и двамата излизат с други хора, след като съобщили за  решението си да прекратят любовните си взаимоотношения с добри чувства и по взаимно съгласие. 

Заражда ли се нова любов в Холивуд между Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей?

"Абсолютно нищо не се е променило, за това колко много се обичаме взаимно, но любовта е красиво приключение и в момента то ни отвежда в две различни посоки. Няма никаква обида или тайни, просто двама най-добри приятели, които са осъзнали, че трябва да си дадат малко повече пространство и шанс да живеят живота си по възможно най-красивия и пълноценен начин." Това споделиха двамата бивши съпрузи, когато обявиха новината за  раздялата си.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay