Захари Карабашлиев представя романа си „Опашката”

Носителят на „Икар“ за главна мъжка роля за 2022 г. Владимир Карамазов, актрисата Бориса Сарафова и журналистът Георги Милков ще представят най-смелата творба на автора на „18% сиво“ и „Хавра“

Захари Карабашлиев представя романа си „Опашката”

Знаковият роман "Опашката” се появи в началото на 2021 г. и бързо се превърна в една от най-обсъжданите книги на годината, завладяла класациите и сърцата на читатели и критика. 

Година по-късно, в месеца, в който "сваляме маските", представяме провокативната и смела творба на Карабашлиев. Модератор на събитието ще бъде журналистът Георги Милков, а в атмосферата на романа ще ни потопят талантливите актьори Владимир Карамазов (който получи "Икар" за главна мъжка роля за участието си в едноименната пиеса на Явор Гърдев) и Бориса Сарафова.

Заповядайте в Младежки театър "Николай Бинев" от 19:00 ч. на 11 април 2022 г. (понеделник), за да поговорим за света на "Опашката" – за света, в който живеем.

Входът е свободен, но ви молим да потвърдите присъствие!

"Опашката” е разтърсващ роман —  едновременно нежен, провокативен, забавен, тревожен и безмилостен. Интимен и откровен разговор за измамната красота на илюзиите и пътешествие към най-дълбоките кътчета на човешката душа.

Захари Карабашлиев представя романа си „Опашката”

През страната и света преминава вълна от безредици, всеобщото недоволство изглежда е достигнало критична точка, а с наближаването на президентските избори напрежението между власт и гражданско общество нараства. Настъпило е времето за действие, но някой трябва да направи решителна крачка и да поведе страната към един нов ред. 

Павел Панов, писател и драматург, намерил любовта на живота си в лицето на красивата и интелигентна Невена, получава изненадващо предложение да се включи в политическата надпревара като независим кандидат. Изглежда, съдбата на държавата зависи от него, но пък това залага на карта и отношенията с любимата му.

Захари Карабашлиев представя романа си „Опашката”

Случва се и нещо изумително –  в нощта, в която той ѝ предлага брак, става ясно, че докато годеницата му е била в командировка, необяснимо как се е сдобила с опашка. Съвсем истинска опашка, за която тя отказва да говори, но която разтърсва из основи света му.

Как и дали тази опашка променя идеалната жена, докъде е готов да стигне Павел в надпреварата към властта и може ли доброто  да се самосъхрани сред отломките на разпадащия се свят?

Роман, който ще промени дишането ви и ще ви накара да се замислите. Защото пътят към покварата най-често е осеян с добри намерения.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay