Памела Андерсън се обяви срещу порноиндустрията

Холивудската звезда направи това в статия, публикувана във вестник The Wall Street Journal.

Памела Андерсън се обяви срещу порноиндустрията

Статията бе написана в съавторство с равина Ботеах Шмуэел.

Двамата осъждат увлечението на съвременните хора по порното и го сравниха с наркоманията. "Ние говорим за обществена опасност. Скандалната история на Антъни Винера за сетен път доказва, че достъпът до подобен род занимания разрушава не само психиката на по-възрастните хора, но се превръща и в заплаха за техните семейства. Хума Абедин реши да се разведе с мъжа си, след като той в присъствието на 4-годишния им син направи непристойна снимка.

Трябва ни честен диалог за вредата от визуалната индустрия върху възрастните хора. трябва да се говори за това заради благополучието на общностите, семействата и отделните личности", пишат двамата. Те призовават хората да разберат, че филмите за възрастни са адресирани до безотговорни неудачници, които не мислят за своето психическо и физическо здраве. Хума Абедин, която е помощничка на Хилари Клинтън, се оказа въвлечена в сексскандал.

Тя реши да се разведе с мъжа си, който е политик, защото той е поддържал виртуален контакт с друга жена. Някои еротични селфита на Винера бяха публикувани във вестник The New York Post. На един от кадрите до мъжа на Хума се намира техният син. Памела Андерсън също бе героиня на скандална история през 1995 година, когато бе откраднато и публикувано видео, направено по време на медения й месец с Томи Ли.


Източник: БГНЕС

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay