Лекции на тема "Детско развитие и психомоторика" с Марион Есер

Лекции на тема "Детско развитие и психомоторика" с Марион Есер

На 9 април, събота, в Casa Libri (ул. "Цар Асен" 64) ще имате невероятната възможност за среща на живо с известния психомоторен терапевт Марион Есер. Семинарът включва два цикъла лекции:

10:00 - 12:00 ч.

13:00 - 15:00 ч.

Лекции на тема "Детско развитие и психомоторика" с Марион Есер


Марион Есер е психомоторен терапевт с повече от 20 години практика. В момента работи в психиатрична клиника за деца и юноши близо до Бон. Като дългогодишна сътрудничка на прочутия проф. Бернар Окутюрие и преподавател по психомоторика от 2003 г., тя ръководи Центъра за обучение и развитие към немската асоциация по психомоторика ZAPPA в Бон. Есер е автор на книги, публикува в различни специализирани списания и превежда статии и текстове от френски.

Първите години от живота на детето са от решаващо значение за неговото възпитание и развитие. Чувството за сигурност и привързаност е важно за стабилността на тялото на бебето и за малкото дете. Как детето се отнася към тялото си? Как ние, които се грижим за детето - родители, учители, възпитатели в ранна детска възраст и терапевти - можем да подкрепим безболезненото свързване на детето с другите деца? Как психомоторната стая подпомага развитието на детето и кои игри са важни за него?

Лекциите на психомоторния терапевт и автор на книгата "Осмели се да се свържеш" Марион Есер са насочени към родители, образователни и терапевтични специалисти, както и към всички, които се интересуват от тялото, движението, привързаността и връзката като важни градивни елементи в процеса на детското развитие.

Събитието се осъществява със съдействието на Българска асоциация за развитие на психомоториката. Моля, пишете ни, ако желаете да Ви запазим място, залата е с ограничен капацитет!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay