Вижте дъщерите на Сара Джесика Паркър на премиерата на нов филм

С обувките на мама!

Филмът Hocus Pocus 2 излиза точно навреме, за сезона на тиквеното лате. По този повод Сара Джесика Паркър се появи на червения килим със семейството си!

Към Сара се присъединиха нейните дъщери близначки, Табита Ходж и Марион Лорета Елуел, като бяха придружени от съпруга на актрисата Матю Бродери. Техният 19-годишен син Джеймс Уилки не успя да посети премиерата заедно с тях!

Макар да са на 13 години, двете дъщери на Паркър показват завиден стил с елегантните си тоалети. Силно впечатление правят тези невероятни обувки от собствения бранд на актрисата SJP. Фенове казват, че двете дами са досущ като майка си и са попили из основи нейния стил на обличане.

Сара е доста поверителна, когато става въпрос за децата ѝ, поне в по-голямата част от времето, въпреки че миналата година тя отпразнува завръщането им на училище с мила публикация в Instagram, която гласеше: "В рамките на 7 дни. Човек прекрачва прага на своята първа година в колежа, други 2 в 7 клас. Къщата е различна. Ние сме различни. Те се нуждаят от нас повече. И далеч по-малко. Толкова много знаят. Изкормени от изминалото време. Отминаване. Развълнувани от възможностите, които ги очакват. Любовта. Любовта. Любовта."

Само да не забравим! Ако сте луди фенове на есента, то вероятно се се чудите дали ще получим  трета част на Hocus Pocus или не. Пред пред Entertainment Weekly Сара изясни ситуацията.

"Имаше идея третата част да бъде анимирана. Това би била страхотна и умна идея. Това е забавно, смешно и може да бъде интересно и иновативно. Разбира се, ще се радвам да проведем разговор, зависи само от това какво иска екипът"., сподели актрисата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay