Челси Хендлър: "Слушахме достатъчно за измръзналия п*нис на принц Хари"

Актрисата Челси Хендлър беше домакин на наградите Critics Choice Awards на 15 януари и направи комичен коментар по повод историята на принц Хари за неговия измръзнал пенис, която той описвав мемоарите си. Всъщност това бе само една от темите, които Челси засегна по време на встъпителния си монолог. Други знаменитости също бяха "охапани" от острото ѝ чувство за хумор.

"За мен е чест да бъда тук като домакин тази вечер след всичко, през което преминахме всички заедно през последните няколко години, между COVID, Маймунска шаркаБеше много.”, започна тя.

""Дамър" стана третият най-гледан сериал в Netflix с общо време на гледане от 1 милиард часа, което очевидно е същото време, което ще имаме, за да слушаме как принц Хари говори за измръзналия си пенис. Вече е достатъчно.", продължи актрисата.

Тя изкоментрита и Джеймс Кордън и неговата драма с известен ресторант.

"Те ни показаха колко изтощителна и колко абсолютно нещастна може да бъде работата в ресторантьорската индустрия и дори не им се наложи да чакат Джеймс Кордън.", каза Хендлър.

"Думата gaslighting всъщност беше думата на годината на Merriam-Webster. А за тези от вас, които не знаят, това е, когато някой се опитва да ви убеди, че вашите собствени възприятия за реалността са погрешни. Например, когато знаменитостите казват, че са отслабнали, като са пили вода, но всъщност това е, защото всички са на инсулинови инжекции.", допълни тя.

Едва ли имате нужда го чувате историята за интимните части на Хари, но все пак ще ви предоставим откъс. Насладете се...

"Пенисът ми беше изключително чувствителен и травматизиран. Опитах някои домашни средства, включително едно, препоръчано от приятелка. Тя ме призова да нанеса крема на Елизабет Арден. мама използва това на устните си. Намерих тубичка и в момента, в който я отворих, миризмата ме пренесе във времето. Чувствах се така, сякаш майка ми беше точно там, в стаята. След това взех малко и го нанесох... там долу."

Без коментар...

 

 


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay