Секси моделка твърди, че е имала афера с Адам Ливайн, той отговори на обвиненията

Ето какво каза той!

Секси моделка твърди, че е имала афера с Адам Ливайн, той отговори на обвиненията

Вчера, TikTok бе разтърсен от видео на модела Съмнър Стро, която твърди, че е имала афера с Адам Ливайн преди около година. Клипът светкавично се превърна във вирусен и предизвика редица негативни коментари.

Адам Ливайн не изчака много дълго, за да изкаже своята гледна точка. Под формата на Story, той коментира твърденията на Съмнър Стро, че са имали любовна връзка и че Адам наскоро се е свързал с нея, за да я попита дали може да кръсти бебето си на нея. Напомняме, че съпругата на Адам Бехати Принслу в момента е бременна с третото им дете.

Ето какво казва Ливайн в своя защита:

"В момента се говори много за мен и искам да прочистя въздуха. Не прецених добре, когато разговарях с когото и да било, освен с жена ми, флиртувайки. Не съм имал любовна връзка, но въпреки това прекрачих границата по време на жалък период от живота си. Обърнах внимание на това и предприех проактивни стъпки, за да поправя това със семейството си. Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда достатъчно наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност. Ще го преодолеем. Ще го преодолеем заедно."

Секси моделка твърди, че е имала афера с Адам Ливайн, той отговори на обвиненията

В своя TikTok Съмнър каза следното: "По същество имах връзка с мъж, който е женен за модел на Victoria’s Secret. Тогава бях млада и наивна. Честно казано, чувствам се експлоатирана. Не бях в публичното пространство, както сега, така че определено бях много лесно манипулирана."

Във видеото тя сподели още съобщение, което твърди, че е от Адам и гласи: "Добре, сериозен въпрос. Имам още едно бебе и ако е момче, наистина искам да го кръстя Съмнър. Ок ли си? Сериозен съм."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay