Кайли Дженър откровено за трудностите през следродилния период

Кайли Дженър откровено за трудностите през следродилния период

Кайли Дженър е особено сдържана в Instagram откакто момченцето ѝ се появи на бял свят преди няколко седмици. Но все пак тя се осмели да разкаже за преживяването си след раждането и натиска, който изпитват много жени, за да се възстановят както емоционално, така и физически след това.

"Просто искам да кажа на всички майки, че следродилният период не е лесен. Много е трудно. Не е лесно, психически, физически, духовно, просто е лудост. Не исках просто да се върна към живота, без да го кажа, защото ... има други майки, които преминават през това в момента. Беше трудно. Дори не мислех, че ще стигна до тази тренировка днес, но съм тук и се чувствам по-добре." - споделя Дженър.

Кайли Дженър откровено за трудностите през следродилния период

"Нормално е да не си добре" - продължи тя, завършвайки видеоклипа си с: "Разбрах, че оказвам известен натиск върху себе си и просто си напомням, че създадох живот, красиво здраво момче. Трябва да спрем да оказваме натиск върху себе си, за да се завърнем към нормалния живот, дори не физически, само психически, след раждането."

Чудесно е, когато известните личности ни напомнят, че и самите те са хора и преминават през същите трудности, през които и ние. Следродилният период може да бъде много тежък емоцинално за всяка майка, заради хормоналните промени, които настъпват в организма. Това е специфично състояние, което не подбира бедни и богати и няма нищо общо с начина на живот, който сме водели досега. Добре е да знаем, че не сме сами в това и изход от тази ситуация идва.

Кайли Дженър откровено за трудностите през следродилния период

Очакваме Кайли да разкаже повече за опита си с майчинството (и бременността си) по време на документалния филм The Kardashians. Поне ако се съди от наскоро пуснатия трейлър, в който Кайли отговаря на папараци и казва пред камерата "моята бременност е наистина публична този път".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay