Колко точно забогатя Марго Роби от ролята си в "Барби"

Колко точно забогатя Марго Роби от ролята си в "Барби"

Ако се чудите колко пари изкарва Марго Роби за "Барби", отговорът е страшно много. Валят милиони след милиони, което означава, че нетната стойност на Марго е на път да скочи до небето...макар че, честно казано, вече почти го е стигнала благодарение на главните роли във "Вълкът от Уолстрийт", "Аз, Тоня", "Имало едно време в Холивуд" и много други. Нека да се впуснем в нейния свят без да завиждаме особено много... Поне ще опитаме!

Подобно на Райън Гослинг (който играе Кен), Марго печели 12,5 милиона долара за "Барби" според нов доклад на Variety. Това я прави една от най-добре платените актриси за 2022 г.

Нека д се върнем към 2019 г., когато Марго направи цяло състояние - по-конкретно 23,5 милиона долара, най-вече благодарение на "Хищни птици", което според Forbes ѝ е спечелило осемцифрена сума. Variety съобщава, че Марго специално е получила около 10 милиона долара за филма, но отбеляза, че е била и продуцент - което означава, че има още повече потенциал за печалба.

Още през 2014 г. Марго каза пред Vanity Fair, че винаги е имала силна работна етика.

"Работила съм на по три работни места едновременно. Била съм в аптека, офис, склад, кетъринг. Винаги съм се опитвала да спестя пари. И се получи!", споделя тя.

След като получава роля в австралийския сериал Neighbours, Марго спестява достатъчно, за да прекара три години без работа. Но трябва да имаме предвид, че тя не е в тази професия само заради огромните приходи.

"Никога няма да продам душата си срещу заплата. Нямам нужда от пари, защото не съм екстравагантна. Споделям къщата си в Лондон с петима съквартиранти. Взимам метрото - това е безплатно забавление! Възнамерявам да остана точно същия човек, който винаги съм била; моето семейство и приятели ме държат на земята.”, допълва тя.

Вече знаем колко печели Марго за ролята си в "Барби", но финансовите подробности за другите ѝ филми са по-трудни за намиране. Въпреки това има непотвърдени съобщения, че тя е изкарала "само" 347 000 долара за "Вълкът от Уолстрийт".  Очевидно този процент се е повишил, когато Марго стана по-известна и сега тя е един от най-добре платените хора в Холивуд.

Според Celebrity Net Worth, Марго има 26 милиона долара на нейно име - което е комбинация от филмови заплати, както и договори с големи марки като Chanel, недвижими имоти (наскоро Марго закупи дом за 5 милиона долара във Венеция).

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay