Принц Андрю готви мемоари, в които да разкаже за скандала със с*ксуалното насилие

Когато мемоарите на принц Хари се появиха по рафтовете, това предизвика доста вълнение както в замъка Уиндзор, така и в очите на обществеността. Сега изглежда, че книгаta е вдъхновила друг херцог да последва стъпките на своя племенник.

Напоследък опозореният принц Андрю, херцог на Йорк, не е имал контрол върху собствения си имидж, с който кралското семейство обикновено е свикнало. Откакто скандалът с принц Андрю за първи път завладя заглавията, той беше принуден да се оттегли от кралските си роли, както и да бъде лишен от военните си почести. Крал Чарлз не остави принц Андрю да се измъкне и има основателна причина, като се имат предвид широко разпространените обвинения в сексуално насилие, които бяха отправени срещу херцога.

Андрю далеч не е доволен от позицията на кралското семейство, което не го защитава, особено след като той настоя за невинността си, след като обвиненията срещу него излязоха наяве. Наистина не е чудно, че принц Андрю прави опит да тръгне по стъпките на Хари, поемайки контрола върху собствения си разказ далеч от медиите и висшите кралски особи. Според съобщенията, Андрю иска да разкрие собствените си мисли с помощта на кралски мемоари.

Съобщава се, че принц Андрю, херцог на Йорк, се консултира с автори в Съединените щати, за да превърне собствените си мемоари в реалност. Според Daily Mail, източници, близки до Андрю, наричат ​​потенциалната книга "Spare 2.0", което предполага, че мемоарът може да бъде също толкова въздействащ, колкото беше "Spare" на принц Хари.

"В сравнение с Хари, той има много по-голяма дълбочина на историята, от която да черпи. Написването на книга ще му даде възможност да обясни напълно връзката си с Джефри Епстийн и произтичащото от това разпадане. Но също така би било завладяваща представа за вътрешната работа на кралските семейства и техните взаимоотношения.", споделя източникът.

Трудно е да си представим мемоарите на принц Андрю да бъдат добре приети предвид скандалите около него. И все пак, независимо от това колко точно недоволни членове на кралското семейство избират да говорят срещу висшите членове на кралското семейство, вероятно всичко това е еднакво изнервящо за хора с позорна фиксация върху поддържането на контрол върху разказа. Без значение как ще се развие бъдещето на тези мемоари, вероятно е висшите членове на кралското семейство да работят извънредно, опитвайки се да гарантират, че те никога няма да бъдат пуснати.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay