Меган и Хари споделиха невиждани досега кадри с децата си

Меган и Хари споделиха невиждани досега кадри с децата си

В първите три епизода от тяхната документална поредица Netflix, "Хари и Меган", Меган Маркъл и принц Хари се постараха да не говорят твърде много за децата си, Арчи и Лили, отчасти за да защитят поверителността им.

Но все пак те ни предоставиха ексклузивен поглед към живота на децата си в първия клип на Арчи, който със своя сладък американски акцент. Първия епизод от поредицата ни пренася на парти за първия рожден ден на Арчи, показва ни Меган и Арчи заедно по време на бременността ѝ с Лили и ни отвежда при Хари, който се лута с Арчи сред снимките, споделени в първия епизод.

Меган и Хари споделиха невиждани досега кадри с децата си

"Наистина сме отговорни в това да защитим децата си възможно най-добре и също така да разберем ролята, която играят в това наистина историческо семейство", казва Меган в началото на сериала.

Меган и Хари се докоснаха до собствените си преживявания като деца на разведени родители във втория епизод. Хари засегна въпроса за това, че има деца от смесена раса и колко важно е за него да обърне внимание на расисткото отношение към тогавашната му приятелка Меган от страна на британски таблоиди.

Меган е наполовина тъмнокожа и казва в сериала, че никога не е забелязвала различно отношение, докато не попаднала в Обединеното кралство, публично излизайки с Хари. 

Меган и Хари споделиха невиждани досега кадри с децата си

"Много различно е да си малцинство, но да не те третират като малцинство веднага. Очевидно сега хората са много наясно с моята раса, защото го направиха такъв проблем, когато отидох в Обединеното кралство. Но преди това повечето хора не се отнасяха с мен като с черна жена.", казва тя.

За децата си, Хари сподели и колко е важно да отстоява майка си на фона на расисткото отношение:

"Синът ми, дъщеря ми са от смесена раса и наистина се гордея с това. Когато децата ми пораснат и погледнат назад в този момент, обърнат се към мен и кажат: "Какво направи в този момент?" Искам да мога да им дам отговор.", кава той.

Той и Меган, чиито родители се разделят, докато те още са деца, също искали да им предоставят по-добра представа за брака, отколкото са могли.

Меган и Хари споделиха невиждани досега кадри с децата си

Според Хари Лили и Арчи някой ден могат да останат с впечатлението, че това е страхотна любовна история, която едва сега започва. Той добави, че Меган е пожертвала всичко, което някога е знаела, свободата, която е имала, за да се присъедини към него в неговия свят. А той от своя страна също е пожертвал всичко, за да се просъедини към нейния свят.

Меган и Хари споделиха невиждани досега кадри с децата си

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay