Рийз Уидърспун споделя какво е да отглежда дете сама, въпреки че е омъжена

Рийз Уидърспун споделя какво е да отглежда дете сама, въпреки че е омъжена
Instagram

Майчинството е нещо, което може да промени живота на жената завинаги. И в този процес възникват най-чистите и красиви чувства, но и най-трудните за разбиране. Точно това се случило с Рийз Уидърспун, която в скорошно интервю обясни колко сложно е било за нея да стане майка на 23 години и да се изправи пред отглеждането на първото си дете почти сама, въпреки че е омъжена.

Млада семейна двойка

Рийз Уидърспун се среща с Райън Филип, когато празнува 21-ия си рожден ден и признава, че когато се срещнала с актьора, тя му казала "ти си моят подарък за рождения ден", фраза, от която сега малко се срамува. През 1999 г., година след предложение за брак, те се оженили и станали родители на бебето Ава.

Рийз Уидърспун споделя какво е да отглежда дете сама, въпреки че е омъжена Instagram

Да станеш майка на 23 години

Първата дъщеря на двойката се появила на бял свят, когато Рийз била само на 23 години и въпреки че по това време актрисата била омъжена за Райън, тя разказа, че първите няколко месеца от майчинството прекарала сама. "Живеех далеч от майка си, тя имаше работа на пълен работен ден като медицинска сестра. Отглеждах я сама. Нямах сестри, лели. Бях сама в нов град в Лос Анджелис и буквално нямах приятели, плаках ”, разказа тя в интервюто.

Младостта, самотата и неопитността могат да направят нещата много трудни, когато става въпрос за новородено бебе. "Не знаех какво да правя, когато бебето плаче цяла нощ. Ава будуваше по цяла нощ, докато не стана на 7 месеца, защото не знаех, че не трябва да продължавам да я храня" - продължава Уидърспун.

Рийз Уидърспун споделя какво е да отглежда дете сама, въпреки че е омъжена Instagram

Въпреки това, през октомври 2003 г. Райън и Рийз имат син, когото кръстили Дийкън, но бракът на актьорите приключи през 2006 г. Двамата поддържат добри отношения помежду си и обясняват, че ако трябва да дадат съвет, би бил хората да се опознаят, преди да се обвържат с някой.

През 2017 г. Рийз участва във филма "Отново вкъщи", в който изиграва наскоро разведена майка на 2 деца, която трябва да се изправи пред отглеждането на деца сама в Лос Анджелис. Вероятно превъзходното представяне на актрисата е свързано с факта, че сюжетът на филма е доста подобен на нейната собствена история в реалния живот.

Как изглежда животът й днес

Звездата от Професия Блондинка живее прекрасно не само на професионално, но и на лично ниво. Тя е омъжена за знаменития агент Джим Тот, с когото имат син, малкият Тенеси. Тя има красиво семейство с мъж, който е отличен баща и страхотен съпруг: "Той подкрепя моите идеи и мечтите ми", обяснява Уидърспун.

Рийз Уидърспун споделя какво е да отглежда дете сама, въпреки че е омъжена Instagram

Някои от съветите на Рийз за бъдещите майки

Когато актрисата беше попитана за опита си с отглеждането на деца, тя искаше да предаде някои съвети на новите майки: "Трудно е, но най-важното е да намериш мрежа от приятели, които да те подкрепят, защото не можеш да направиш всичко сама.” Въпреки трудностите, Рийз казва, че не би променила нищо в историята си или начина, по който нещата са се случили в живота й.

Рийз Уидърспун споделя какво е да отглежда дете сама, въпреки че е омъжена Instagram

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти