Защо бившият мъж на Бритни Спиърс се опита да я очерни?

Защо бившият мъж на Бритни Спиърс се опита да я очерни?

В събота Бритни Спиърс и Сам Асгари споделиха съобщения в социалните медии, противоречащи на твърденията на бившия на Спиърс, Кевин Федърлайн, че нейните синове, Престън и Джейдън не искат повече да имат връзка с майка си. Федерлайн каза пред The Daily Mail, че децата са избрали да не присъстват на скорошната ѝ сватба с Асгари и че се чувстват неудобно от нейното присъствие в социалните медии.

"Момчетата решиха, че не искат да я виждат точно сега. Минаха няколко месеца, откакто я видяха. Те взеха решение да не отидат на сватбата й.", казва той.

Федерлайн също заяви, че момчетата не харесват нейните "голи снимки" в Instagram.

"Опитвам се да им обясня: "Вижте, може би това е просто друг начин, по който тя се опитва да изрази себе си", допълва той. "Но това не отнема от факта какво им причинява. Трудно е. Не мога да си представя какво е чувството да си тийнейджър, който трябва да ходи в гимназия.

В Стори в Instagram Спиърс каза, че е натъжена от това, че Федерлайн избира да говори за нея толкова публично.

"Натъжавам се да чуя, че бившият ми съпруг е решил да обсъди връзката между мен и децата ми... "Както всички знаем, отглеждането на тийнейджъри никога не е лесно за никого.. Безпокои ме фактът, че причината се основава на моя Instagram... беше МНОГО преди Instagram... Дадох им всичко. Само една дума: ВРЕДНО ... Ще го кажа ... Майка ми ми каза "Трябва да ги ДАДЕШ на баща им." Споделям това, защото мога. Приятен ден хора!!!", , пише Спиърс в своя Instagram профил.

Нейният съпруг, Асгари, също се включи с публикация в Instagram Стори, предполагайки, че Федерлайн го напада, защото вече не може да се възползва от консерваторството, което наскоро беше прекратено за Спиърс.

"Няма валидност в изявлението му относно дистанцирането на децата и е безотговорно да се прави това изявление публично. Момчетата са много умни и скоро ще станат на 18, за да вземат свои собствени решения и евентуално може да осъзнаят, че "трудната" част е да имаш баща, който се е държал като модел за подражание за 15 години... Царството на Кевин ще свърши скоро, което вероятно обяснява тези обидни изявления...Не го познавам лично и нямам нищо против него, освен че реши да очерни жена ми. Неговият характер се разкрива чрез одобрението на жестоките 13 години (консерваторство) и неговата лоялност към Джейми също показва неговото одобрение", написа Асгари.

По-късно Спиърс сподели повече от мислите си в публикация в Instagram.

Тя обяснява как по време на нейното консерваторство се е нуждаела от разрешение да вземе Tylenol и трябва "да се впусне в правенето на много повече от това да ходи топлес на плажа!".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay