Защо децата на Меган и Хари не присъстваха на погребението на кралицата?

Още след като научиха новината, че кралица Елизабет II е болна, принц Хари и Меган Маркъл взеха решение да удължат времето си в Европа, за да могат да бъдат с останалата част от кралското семейство семейство по време на службата в чест на покойния монарх. Въпреки това, забележимо отсъстващи по време на периода на траур са двете деца на Хари и МеганАрчи и Лилибет. Каква обаче е причината? Те просто са твърде малки, за да присъстват на подобни тежки кралски събития.

Изглежда принцът и принцесата на Уелс, Уилям и Кейт, направиха сходен избор с най-малкото си дете, принц Луис, който е на 4 години. Въпреки това, най-големите братя и сестри на Луис, принц Джордж и принцеса Шарлот в крайна сметка присъстваха на погребението. Този ход определено не е изненадващ, тъй като Уил и Кейт взеха абсолютно същото решение, когато принц Филип почина миналия април.

Но нека се върнем към Арчи и Лилибет! Според The Sun, херцогът и херцогинята на Съсекс всъщност са обсъждали възможността децата им да присъстват на службата, като анонимен източник разкрива, че в крайна сметка са решили майката на Меган Дория Рагланд трябва да се грижи за децата в имението Монтесито.

Семейството е разделено през целия период на траурните събития в чест на кралицата. Меган и Хари ще останат до края на периода на кралския траур, който приключва седем дни след службата.

В крайна сметка Меган и Хари присъстваха сами, но определено се погрижиха да включат двете си деца в почитта на Хари към кралицата. В съобщението херцогът на Съсекс отразява как управлението и службата на кралица Елизабет II са повлияли на световната общност, като същевременно разкрива колко много е означавала тя лично за него, МеганАрчи и Лилибет, която всъщност е кръстена на вече покойния монарх.

Публикувано на уебсайта на Archewell, сантименталното съобщение гласи:

"Бабо, докато тази последна раздяла ни носи голяма тъга, аз съм вечно благодарен за всичките ни първи срещи – от най-ранните ми спомени от детството с теб, до срещата ти за първи път като мой Главнокомандващ, до първия миг, в който срещна моята скъпа съпруга и прегърна любимите си правнуци. Ценя тези моменти, споделени с вас, и многото други специални моменти между тях. Вече много липсваш не само на нас, но и на целия свят."а

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay