Защо Хейли Бийбър се страхува да създаде семейство с Джъстин?

Вземането на решение да създадете семейство с вашия съпруг е важен избор, който променя живота ви. Докато двойките, които не искат деца, вече се чувстват пълноценни сами по себе си, онези, които имат дълбоко желание да отгледат потомство, вероятно няма да се почувстват по-този начин, докато не родят бебе и не започнат да увеличават семейството си. Много хора откриват, че голяма част от личната им идентичност е свързана с майчинството и знаменитостите не са изключение. 

Хейли Бийбър винаги е гледала на родителството като на една от целите на живота си. Със страха от тиктакането на биологичния ви часовник и обществения натиск да бъдете по-млада майка, има много външни фактори, които влизат в действие. Въпреки това, става все по-често срещано за жени на 20 години да отлагат раждането на деца, за да се съсредоточат върху кариерата си, и Бийбър определено е една от тях.

В същото време се появява допълнителен натиск от обществеността. Докато Джъстин Бийбър имаше своя справедлив дял от противоречия през годините, съпругата му беше тази, която е подложена на по-интензивно онлайн наблюдение - особено напоследък. Всъщност, по време на интервю за The Sunday Times, тя разкри: "Искам деца толкова много, но се страхувам" поради това колко жесток може да бъде светът в светлините на прожекторите.

Въпреки че феновете са подозирали, че Хейли Бийбър може да е бременна и преди, нито един от слуховете не се оказа верен досега. Разбира се, възможността за бебе Бийбър винаги е много реална. Желанието на Бийбър за деца е добре документирано, но също така много пъти я е докарвало до сълзи, защото е толкова противоречива по този въпрос. Страхът от интернет тролове, атакуващи децата ѝ е почти непосилен за нея.

"Достатъчно е хората да говорят неща за моя съпруг или мои приятели. Не мога да си представя, че трябва да се изправям срещу хора, които говорят неща за дете.", сподели тя пред The Sunday Times. 

За щастие Бийбър не желае да се откаже от родителските си мечти. Тя все още се надява някой ден да има семейство и е решена да отгледа децата си по най-добрия начин. 

Тя наистина би могла да гарантира, че бъдещите ѝ деца "се чувстват обичани и в безопасност". Много жени изпитват "майчинска вина". Това е чувството, че са провалили детето си по някакъв начин. За съжаление, Бийбър изглежда изпитва това още преди да стане майка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay