Сами Хосни и Мила Савова обявиха името и пола на бебето със сладка снимка в Instagram

Фитнес инструкторът Сами Хоси и неговата съпруга Мила Савова станаха родители за първи път. Двамата влюбени обявиха радостната новина в Стори в своите Instagram профили. Това е първото дете на младата двойка, което те посрещнаха на 1 ноември в 13:03 ч.

Вчера, щастливите родители публикуваха сладка снимка с новия член на семейството и споделиха публично неговото име, пол и подробности около раждането. Малкият мъж носи името Тарек, тежи 4,025 кг и е голям цели 52 см. Те описват сина си като "новият шеф в кралството", който се е появил на бял свят след 40 седмици+4 допълнителни дни.

"С тегло от огромните 4,025кг, перфектно телосложение от 52 см и супер прическа, пълна с коса, той е страхотен изпълнителен директор с безмилостен график за акане. Тарек Хоссни отне трона от Мила Савова, 1-вата кралица на кралствата, но я остави да служи като "Ръка на краля” в командването.", пише в описанието на поста.

От публикацията става ясно, че именно на Сами се пада честта да се справя с многобройните изцапани пелени, докато поддържа "първокласно тяло на татко".

"Почти сигурна съм, че току-що ме погледна право в очите, докато пускаше бомба с размер, достоен за световен рекорд в пелената си. Това е всичко засега. Предстои още, както съм сигурна, че знаете…", написа още Мила за своя син.

Пожелаваме на младото семейство усмивките да не слизат от лицата им и новият мъж в къщата никога да не спира да ги радва!

12 21
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay