Реге-Жан Пейдж официално е най-красивият мъж в света

Редже-Жан Пейдж, звездата от хитовата драма на Netflix, "Бриджъртън", е смятан за най-привлекателния мъж в света, според науката.

34-годишният актьор, който играеше херцога на Хейстингс, бил анализиран с т.н. "златно сечение" и било установено, че неговите пропориции са 93,65% точни. 

Златно сечение е ирационално число в математиката, което изразява отношение на части. Златното сечение е не само математическо понятие, но е символ за красота, хармония и съвършенство в изкуството, науката и природата. Терминът "златно сечение" е въведен от Леонардо да Винчи като пропорция за "идеалното човешко тяло". Чрез специална формула се изчисляват пропорциите на човешкото лице, което води до извода колко красив е даден човек.

Кое прави Редже толкова привлекателен?

Д-р Джулиан Де Силва, лицев хирург, използва авангардни техники, за да състави списък и споделя своето мнение за чертите на актьора. "Редже спечели заради класическото си красиво лице и великолепни кафяви очи", каза д-р Де Силва. "Той има най-висок резултат за разстоянието между очите си, а позиционирането на очите му също отбеляза висок резултат."

Перфектно оформените му устни и силната линия на челюстта също получават висока оценка

Единствената стойност, която е малко по-ниска, е за ширината и дължината на носа му.

Не е изненадващо, че актьорът от "Бриджъртън" попадна в списъка на най-красивите лица в света, тъй като несъмнено той е красив мъж. Но не само външният му вид го прави привлекателен, талантът и харизмата му също играят голяма роля за превръщането му в истински сърцеразбивач. Със слуховете, че той може да е следващият Джеймс Бонд, е ясно, че популярността на Редже продължава да расте.

А Вие харесвате ли Редже-Жан Пейдж?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay