Най-престижните професии за 2016 г.

Първо място заемат зъболекарите

Най-престижните професии за 2016 г.

Всеки иска да работи нещо престижно, което да му дава свободата да се изявява по начина, по който иска, да може да твори и разбира се, заплащането да е на ниво. Има, обаче, едни сектори, които са много добре развити и такива, които едва кретат. Вижте кои са едни от най-добрите работи за тази година.


Зъболекар - Тяхната работа може би не изглежда много приятна за повечето хора, но пък е много отблагодаряваща се, тъй като те наистина печелят добре. Работят много, но определено знаят защо го правят!

Програмист - В момента дори има глад за такива кадри. Те са много ценени, защото работата е много, а качествените специалисти малко.

Психолог - Специалистът, пред който можеш да излееш душата си и да ти стане по-добре, е много ценен. В България все още тази професия не е особено развита, но предстои да набира скорост.

Психиатър - За жалост все повече хора се нуждаят от психиатрична помощ

Педиатър - Родителите искат детето им да раз=сте здраво и да се развива психически добре, затова и тези специалисти са все по-търсени.

 Гинеколког - Всяка жена е необходимо да ходи поне веднъж годишно на такъв лекар.

Счетоводител

Сред професиите, смятани за престижни, са и математик, фармацевт, преводач, мениджър, масажист, диетолог, ветеринар, козметик и други.

А Вие нареждате ли се сряд тях?

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay