Най-татуираният лекар в света

Най-татуираният лекар в света

Сара Грей, 31-годишна лекарка, а също и "най-татуираният лекар в света", е живо доказателство, че не можеш да съдиш книгата по корицата й и че това самоизразяване не означава, че не можеш да бъдеш добър лекар. Нещо повече, необичайният й външен вид понякога дори й помага, когато работи с пациенти.

Ние сме вдъхновени от това момиче и от страстта й към боди арта и медицината и нямаше как да не го споделим с вас.

Най-татуираният лекар в света

Д-р Сара определя себе си като най-колоритния лекар, работещ в Кралска болница Аделаида като стажант. И тя е на път да стане ортопед. Като бивш модел на корицата на Inked Magazine Australia / New Zealand и Miss Inked Australia, Сара стана популярна преди години и сега има хиляди последователи в социалните мрежи.

Най-татуираният лекар в света

Докато Сара работела като модел, тя също била студентка в медицинското училище в Университета в Аделаида, което завършва миналата година. Всъщност тя се интересува от медицина още от дете, защото баща й е бил лекар и най-големият модел за подражание за нея.

Най-татуираният лекар в света

Д-р Грей споделя, че е направила първата си татуировка, когато е била само на 16 и сега е почти покрита от главата до петите, с изключение на лицето си. Сара признава, че никога не е мислела, че ще има толкова много татуировки. Първата й татуировка е била в част на важен период от живота й и е от конкретен татуист. Тогава обаче се увлича от идеята да изразява себе си чрез боди арт.

Най-татуираният лекар в света

Относно това как необичайният й външен вид се отразява на работата й, Сара отговаря, че понякога всъщност може да е от полза, особено за по-младото поколение - от време на време разбива леда.

Най-татуираният лекар в света

Политиката в областта на медицината забранява обидните татуировки - но Сара няма такава. Може би правилата биха били различни в частните медицински центрове, но д-р Грей има видими татуировки на ръцете, кокалчетата и шията и това не е пречка, когато работи в общинска болница.

Най-татуираният лекар в света

По отношение на отношенията си с колегите, д-р Грей признава, че никога не се е чувствала дискриминирана, тъй като в медицината най-важното е колко сте добър като специалист. Нещо повече, тя била одобрена за първата си операция през следващата година след скорошно интервю. Със сигурност не са допуснали външния й вид да застраши професионалния й потенциал.

Най-татуираният лекар в света

Въпреки че д-р Грей никога не е била жестоко тормозена, тя споделия най-лошия си опит с дискриминацията досега - Сара и съпругът й планирали да обядват, но били помолени да напуснат мястото заради тяхната "без видими татуировки" политика и това се случило на няколко места в един ден. Младият лекар намира за изненадващо, че в съвременния свят хората все още биват съдени по външния им вид.

Най-татуираният лекар в света

Сара Грей е един от най-ярките модели и жив пример за факта, че тяло, почти изцяло покрито с татуировки, не е пречка по пътя към ставането на страхотен хирург.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay