Аня Тейлър-Джой сподели, че е била тормозена, заради външния ѝ вид

След стотици истории на известни личности за тормоза, който са преживели в детските си години, стигаме до извода, че никой не е застрахован срещу обиди и насилие. Пореден пример за това се оказа невероятната Аня Тейлър-Джой, която е била тормозена като дете, заради външния си вид. Да и ние нямаме думи!

Аня разказа за ранния си сблъсък с тормоза, по време на гостуването ѝ в "Шоуто на Дрю Баримор" по-рано тази седмица, за да популяризира най-новия филм, в който участва на име "Менюто". Оказва се, че през онзи период тя е била жертва на нападки от страна на свои връстници, но родителите ѝ са подходили много добре, помагайки ѝ да премине през тормоза.

"Имах много, много късмет с моите родители, защото когато ме тормозеха заради външния ми вид, майка ми винаги казваше: "Гледаш вътрешността на някого, гледаш вътрешността на някого. Не гледаш класа, не гледаш нищо подобно. Не гледаш какво правят за дадена работа. Просто: "Харесваш ли сърцето на този човек?", обяснява Аня.

Това не е първият път, когато Аня разкрива отношенията си със собствения си външен вид и представата за себе си. През 2020 г., тя споделя пред Stylist UK, че най-трудният за научаване урок за нея се е състоял в това да осъзнае, че негативната представа за себе си оказва релно влияние на начина, по който живеем живота си.

"Мисля, че е важно да прекарвате време в анализиране на начина, по който говорите със себе си - има защо.", допълва тогава тя.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay