Ето как Шакира разбира за изневярата на Пике!

Ето как Шакира разбира за изневярата на Пике!

Темата за изневярата е водеща в последните седмици, благодарение на Майли Сайръс и Шакира, които не се поколебаха да засрамят публично неверните си бивши мъже с новите си песни. И докато за изневярата на Пике се разбра още в края на 2022 г., то Шакира издаде любопитни подробности относно това как всъщност е хванала вече бившия си партньор в крачка.

С песента си "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" Шакира счупи рекорди в YouTube. Само за няколко дни има повече от 150 милиона гледания в YouTube. Шакира посвети песента на бившия си партньор Жерар Пике, с когото тя прекрати 12-годишната си връзка заради неговата изневяра.

И така, как Шакира разбира за измяната на бившия си партньор?

Ами, заради бурканче с мармалад... След дълго отсъствие, Шакира се прибрала у дома и отворила хладилника. В него имало едно бурканче с ягодов мармалад, което тя оставила запечатано преди да замине. Това, което привлякло вниманието ѝ обаче, било факта, че намерила бурканчето отворено и видимо от него липсвала солидна доза мармалад.

Тогава тя се усъмнила, тъй като добре знаела, че Пике не обича такъв мармалад, а и децата ѝ не са почитатели. Така станало ясно, че в дома ѝ е влизала друга жена - 20-годишната Клара Чиа.

Из мрежата се разнесоха слухове за това, че Клара тайно се е промъквала в дома на Шакира и Пике, след като певицата е излизала за по-продължителни периоди от време. Също така, източници твърдят, че Клара е носела дрехите на популярната певица.

Е, на мястото Шакира сигурно и ние щахме да засрамим публично неверния си мъж и то не само с песен...

Сега, след като новината за мармалада се разпространи из мрежата, в TikTok се появиха редица видеа на дами, които отбелязват с маркер количеството останала храна в опаковките в хладилника, за да могат евентуално да разберат дали мъжете им водят други жени вкъщи.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay