Как да направите плитка на една страна в 5 стъпки

Ето как да я направите

Тази странична плитка е нещо като кръстоска между плитка водопад и френската плитка, която Катнис Евърдийн носеше в "Игрите на глада". Не само, че е шик начин да махнете косата от лицето си, но и изглежда елегантно за нощни излизания. Вижте снимки стъпка по стъпка, заедно с инструкции за това как можете да направите тази странична френска плитка:

Как да направите плитка на една страна в 5 стъпки Pop Sugar

1. Косата ви трябва да бъде леко влажна. Поставете я на дясната страна. Може да нанесете малко гел, за да бъде гладка плитката и да хвърчат косми. След това вземете кичур, около 2 см, от предната дясна част и започнете да правите френска плитка.

2. За да започнете френската плитка, разделете косата на три равни части, като ги държите разделени с пръсти. Сега започнете да плетете обикновена плитка. Вземете десния кичур и го сложете над средния. След това вземете левия кичур и сложете и него над средния.

3. След като имате тази малка плитка, започнете да добавяте още коса на всяко прехвърляне. Правете плитката стегната.

Как да направите плитка на една страна в 5 стъпки Pop Sugar

4. Продължете да сплитате косата по този начин, докато стигнете на 2 см от дясната част на врата. След това започнете да плетете хоризонтално на ляво. Поддържането на плитката стеганата и отделянето на всеки кичур внимателно ще ви помогне да контролирате посоката на плитката.

5. Когато стигнете до кичурите коса, които ще висят, сплетете ги по традиционния начин. Завържете плитката с гумено ластиче.

Как да направите плитка на една страна в 5 стъпки Pop Sugar

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Между братчета.Малкият към големия:- Бате, помоли мама да ни даде пари за сладолед!- Ми, ти я помоли. Тя не е само моя майка, ами и твоя!- То си е така, ама ти се познаваш с нея по отдавна!
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Коя ще бъде победителката в "Ергенът"?
Резултати | Архив