Как да изберете най-добрия темплейт за Вашия уебсайт?

За да е печеливш и вървежен

Как да изберете най-добрия темплейт за Вашия уебсайт?

За да е успешен сайтът Ви, важен е и начинът, по който ще изглежда. Изборът на темплейта е важен, тъй като него ще видят първо бъдещите потребители. Ние ще Ви дадем няколко практични  съвета, с които да го направите по-привлекателен и успешен.

Съсредоточете се върху това какъв искате да е сайтът Ви! Първо трябва да имате ясна идея в главата какво ще представлява той, какво ще предлага и към какво ще се стреми. Така много по-лесно ще изберете темплейта, който пасва на идеята Ви.

Не пестете пари! Не правете компромис с качеството. Да, има някои безплатни темплейти, но, ако фактически те не Ви вършат работа, за да изразят по най-добрия начин това, което искате, са Ви абсолютно ненужни. Не се задоволявайте с нещо, само защото е евтино или безплатно.

Опитайте се да поставите своя почерк в темплейта. Нека е запомнящ се, лесно да го разпознават и да го свързват в бъдеще точно с Вас.

Сайтът Ви трябва да е така организиран, че да Ви носи печалба. Обърнете внимание дали темплейта, който избирате, дава  лесен достъп на посетителите до това къде се намирате, как да се свържат с Вас за поръчки и други. Колкото по-лесен е сайтът, толкова по-добре за него.

Не избирайте много предизвикателни и дръзки цветове. Трябва да е нещо, което е приятно на окото, възприема се от читателя и той би отворил с удоволствие сайта Ви няколко пъти на ден.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay