Коя е новата мис България?

Коя е новата мис България?

Александра Кръстева от София е новата Мис България. Тя е на 19 години и е висока 175 см. Красавицата ще представи страната ни на световен финал. Александра бе избрана сред 16 кандидатки от цялата страна в конкурса, организиран от Ирина Папазова.

Александра бе отличена за най-красивата българка, конкурирайки се с момичета от различни градове като Пловдив, ВарнаБургас, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Пордим, Враца, Плевен, Русе, Берковица, Кърджали, Свиленград, Сливен и Хасково.

Участничките бяха на възраст между 18 - 25 години като от тях се изискваше да могат да говорят свободно английски език и да служат за пример на младите момичета.

Конкурсът се проведе в три кръга като след трети останаха само 10 претендентки. Те отговаряха на различни въпроси, някои от тях, свързани с наболели теми от обществения живот като войната в Украйна, опазването на околната среда, проблема с бездомните животни в България, но и на по-развлекателни - като това как се поддържат в добра форма.

Специалната награда и титлата "Мис България Интернешънъл" спечели Яна Стефанова от Варна, трета подгласничка стана Йоана Стефанова от Бургас, за втора подгласничка бе избрана София Папукчиева от Пловдив, първа подгласничка е Никол Иванова от Шумен.

Източник: Дунав Мост

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay