За първи път в Ню Йорк: Приянка Чопра сподели снимка на дъщеря си!

Момиченцето на Приянка Чопра и Ник Джонас Малти Мари Чопра Джонас посети Ню Йорк за първи път. Чопра сподели снимка, на която тя и Малти гледат през прозореца към града.

"Нашето първо пътуване до голямата ябълка", гласи описанието към поста на актрисата.

Малти се роди през януари чрез сурогатна майка, преждевременно. Това наложи над 100-дневен престой в отделение за интензивно лечение, преди да се прибере у дома с Джонас и Чопра през май.

Актрисата сподели сърцераздирателни думи на Деня на майката, които гласяха следното:

"На този Ден на майката не можем да не размишляваме върху последните няколко месеца и скоростното влакче, в което бяхме, което вече знаем, че толкова много хора също са преживели. След повече от 100 дни в интензивното отделение, нашето момиченце най-накрая се прибра. Пътят на всяко семейство е уникален и изисква определено ниво на вяра и докато ние изживяхме няколко предизвикателни месеца, това, което става пределно ясно, в ретроспекция, е колко ценен и съвършен е всеки момент.

Щастливи сме, че нашето момиченце най-накрая си е у дома и просто искаме да благодарим на всеки лекар, медицинска сестра и специалист, които бяха до нас безкористно на всяка крачка от пътя. Следващата ни глава започва сега и нашето бебе е истински герой. Мама и татко те обичат.

Честит ден на майката на всички майки и болногледачи в живота ми и навън. Ти го правиш да изглежда толкова лесно. Благодаря ти. Освен това.. няма друг, с когото бих предпочела да направя това, отколкото с теб. Благодаря ти, че ме направи мама @nickjonas, обичам те"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay