„Тя ми даде трети живот“ Дик Ван Дайк и съпругата му доказват, че 46-годишната разлика във възрастта не е проблем

„Тя ми даде трети живот“ Дик Ван Дайк и съпругата му доказват, че 46-годишната разлика във възрастта не е проблем

Актьорът, комик, танцьор и певец Дик Ван Дайк вече е на 95 години. Но въпреки възрастта си, Дик е успял да запази своите танцови движения, а очевидно и своя чар, тъй като преди 9 години той сложи пръстен на пръста на Арлин Силвър, която е с 46 години по-млада от него.

Ние вярваме, че що се отнася до любовта - калориите, партньорите и възрастта не трябва да се броят. И любовта на Дик и Арлин ни убеди още повече в това.

Дик и Арлин вярват, че имат приказен брак

Преди Арлин да се срещне с Дик, тя била гримьор на наградите SAG, но всичко, което правела, било зад кадър. Няколко години по-късно обаче тя се появила на червения килим в красива рокля с почетния гост, бъдещия си съпруг Дик. Точно като приказка.

Но това не е всичко, което прави връзката им специална. Те много се обичат и се грижат един за друг и въпреки че Дик е на почти 96 години, това не му пречи да танцува и пее заедно със съпругата си всеки ден.

Те започнали като приятели, когато се срещнали за първи път през 2006 г.

Дотогава Дик не се бил приближавал до напълно непознат. Но когато за първи път видял Арлин, само по инстинкт, той отишъл да каже "Здравей". Арлин знаела кой е Дик, но не можела да си спомни откъде го познава. Тя не знаела, че Дик има толкова плодотворна кариера и тогава не била гледала нито едно от шоутата на Дик, дори Мери Попинс.

Няколко месеца след като се срещнали, Дик наел Арлин за гримьор в няколко от своите филми на Hallmark. Въпреки разликата във възрастта, те веднага станали приятели. Но не след дълго се родила романтиката. И след като разбрали, че са предназначени един за друг, те казали своето съдбовно "Да" през 2012 г.

Разликата им във възрастта от 46 години никога не е пречила на любовта им

С годините Дик и Арлин стават неразделни. И за тях разликата във възрастта им никога не е била проблем. "Аз съм емоционално незрял, а Арлин е много мъдра за възрастта си, така че се срещаме в средата." Дик дори разкри, че Арлин е възхитителна жена с голямо търпение. "Тя ми даде трети живот", казва той.

За Арлин, Дик е нейният очарователен принц

Арлин никога преди не се е омъжвала и нито една от предишните й връзки не се е получила. По думите й, тя трябвало да премине през много жаби, за да намери своя принц. "Той е съвършеното човешко същество, но е и перфектният партньор. Кара ме да се чувствам така, сякаш мога да направя всичко. Той е най-големият ми фен. Той просто вярва в мен. "

Що се отнася до Дик, омъжването за Арлин бил най-умният ход, който някога е правил

Арлин много радва Дик. Тя се грижи добре за него, готви за него и прави всичко по силите си, за да му помогне да преживее 110-годишна възраст. "Омъжих се за някой, който е на половината от моята възраст и всички ме смятаха за луд, но тя е просто абсолютен ангел”, разкрива Дик.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay