15-те най-шокиращи разкрития от мемоарите на принц Хари

15-те най-шокиращи разкрития от мемоарите на принц Хари

Принц Хари, известен още като херцог на Съсекс и син на крал Чарлз III на Обединеното кралство, издаде дългоочаквания си мемоар "Резервен" на 10 януари 2023 г. Той дава на обикновения гражданин много интимен поглед към неговото привилегировано и болезнено минало и настояще.

Той дава много лична и подробна версия на събитията

Мемоарите се оказват запис на неговия "Megxit" или напускане на кралския живот с американската му актриса и съпруга Меган Маркъл. Но има много, много повече. Нека да разгледаме петнадесетте най-шокиращи разкрития от неговата много лична и подробна версия на събитията.

15. Твърди се, че крал Чарлз III е наричал сина си Хари, своя "резервен наследник"

Обяснението на Хари за заглавието на мемоарите му е, че баща му, тогавашният принц на Уелс, е казал на майка си, Даяна, принцеса на Уелс, при раждането му: "Чудесно! Сега ми даде и резервен наследник, моята работа е свършена!"

14. Хари признава за употреба на наркотици

Херцогът на Съсекс признава, че е взимал наркотици: кокаин, гъби и канабис. Той пише, че употребата на кокаин "не е забавна и не ме кара да се чувствам толкова щастлив, колкото изглеждаше, че прави другите, но ме накара да се чувствам различно и това беше основната ми идея. Да чувствам. Да бъда различен."

13. Хари разкрива прякорите на двамата братя

В мемоарите си Хари разкрива прякорите на двамата братя: Уили за принц Уилям и Харолд за принц Хари. (Въпреки че истинското име на Хари е Хенри.)

12. Твърди се, че принц Уилям е имал проблеми с Меган Маркъл от самото начало

Хари разказва, че в спор между двамата братя принц Уилям твърди, че е нарекъл американката Меган Маркъл "груба" и "трудна".

11. Принц Уилям посочва с пръст лицето на Меган Маркъл

Хари разказва в мемоарите си, че по време на спор между Уилям и Меган Уилям я е посочил с пръст, казвайки: "Е, това е грубо, Меган. Тези неща не се правят тук". На което Меган отговаря: "Ако нямате нищо против, дръжте пръста си далеч от лицето ми".

10. Хари загубва девствеността си с по-възрастна жена зад кръчма

В подробна история херцогът на Съсекс разказва как е загубил девствеността си на 17-годишна възраст от по-възрастна жена, докато е посещавал колежа Итън в Уиндзор, зад кръчма. Той казва, че жената се е отнасяла с него като с "млад жребец".

9. Хари повтаря последното пътуване на покойната принцеса Даяна през парижкия тунел

Докато посещава Париж за полуфинала на Световното първенство по ръгби през 2007 г., Хари кара шофьора си да го преведе през тунела Понт дьо Алма в Париж, възпроизвеждайки трагичното последно пътуване на майка му, принцеса Даяна, от 20 години по-рано през 1997 г.

8. Хари твърди, че е получил съобщение от покойната принцеса Даяна

Херцогът на Съсекс пише че, е получил съобщение от покойната му майка, принцеса Даяна, в което се казва, че той "живее живота, който тя не може, живота, който тя иска за тях".

7. Принцовете Хари и Уилям имали физическа кавга

Хари пише в мемоарите си, че между братята принцове е последвала физическа кавга. Хари обяснява, че по-големият му брат Уилям, принцът на Уелс: "ме хвана за яката, разкъса огърлицата ми и ме събори на пода".

6. Хари обяснява кой наистина се е разплакал преди сватбата

Хари твърди, че Меган е разстроила Кейт с коментар, в който се посочва, че тя има "бебешки мозък" от тогавашното скорошно раждане на принц Луи. Хари продължава, че тежкото порицание на Меган за неподходящия й коментар е причинило скандалните последици за снахата преди сватбата, оставяйки американската булка в сълзи.

5. Хари вярва, че Камила ще бъде неговата "зла мащеха"

Хари твърди, че той и Уилям са се страхували, че Камила ще стане тяхна "зла мащеха" и двамата молели баща си да не се жени за нея след смъртта на майка им.

4. Принц Чарлз моли синовете си да се помирят на погребението на баща му

На погребението на баща си, херцогът на Единбург Филип, Карл моли синовете си да се помирят, казвайки: "Моля, момчета. Не превръщайте последните ми години в ад", се казва в мемоарите на Хари.

3. Хари твърди, че принцът и принцесата на Уелс са се присмивали на нацисткия му костюм от 2005 г.

През 2005 г. Хари се облича като нацист за парти за Хелоуин, предизвиквайки възмущение в световен мащаб. Хари твърди, че Уилям и Кейт, принцът и принцесата на Уелс, "виели от смях", когато видели костюма му и го насърчили да носи нацисткия костюм вместо пилотска униформа.

2. Хари разкрива номера на убийствата си, докато служи в Афганистан

Широко известно е, че Хари е служил като пилот на хеликоптер Apache в британската армия, но животите, отнети от херцога на Съсекс, не са били публично известни по време на престоя му в Афганистан. Хари изяснява това в мемоарите си: "така че номерът ми е 25", пише той.

1. Хари измръзва на деликатно място

В невероятно интимен анекдот Хари разказва в мемоарите си как по време на пътуване до Антарктида преди брака на Уилям е бил измръзнал на много интимно място, което допълнително обяснява, че е било обрязано. Подробности, които можем само да си представим, че семейството му е развълнувано да има в публичното пространство.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay