3 кралски двойки, които са абсолютно несъвместими, според астрологията

Астролозите използват уникална моментна снимка на космоса в момента, в който човек се е родил, известна като натална карта, за да определят личностните черти и съдбата на индивида. От векове астролозите са разглеждали позициите на Слънцето, Меркурий, Венера и други ключови аспекти на наталните карти, за да определят романтичната съвместимост между партньорите. Въпреки това може да се изненадате да научите, че някои от любимите ви кралски двойки имат болезнено несъвместими звездни знаци.

Зодиакалната несъвместимост не означава непременно провален брак. Няма два астрологични знака, при които една връзка изобщно не може да проработи. Много други фактори, като възпитанието на хората и други аспекти на тяхната личност, също влияят на връзката.

Кралица Елизабет II и принц Филип

Както е описано в "Короната", кралица Елизабет II и принц Филип са имали много любовни раздори. Все пак изобщо не е лесно да се съсредоточите върху брака си, когато трябва да управлявате цяла държава. Въпреки множеството спекулации около отношенията им, монарсите винаги са били пример за железен брак. Дори след смъртта им най-съкровените подробности от връзката им остават загадка. 

Кралица Елизабет е родена на 21 април 1926 г. под разумния, трудолюбив знак Телец. Тези земни същества често се описват като домашошари - пълен контраст със зодиакалния знак на Филип, Близнаци. Според базирания в Тексас астролог и автор Solaris the Hii Priestess, слънцето в Телец на кралица Елизабет може да я е направило по-практична и обоснована, докато слънцето в Близнаци на принц Филип може да го е направило по-комуникативен и интелектуално любопитен.

И двамата споделяха един и същи лунен знак – огнен, властен Лъв, което може да е допринесло за неволите на връзката им. И двете им луни в Лъв биха могли да доведат до силно желание за власт, признание и контрол, което може да доведе до противоречиви емоции и мнения, както и разногласия. Въпреки астрологичните си различия, кралица Елизабет и принц Филип със сигурност са намерили начин да съхранят любовта си в продължение на 73 години.

Принц Хари и Меган Маркъл

От мащабната им сватба до драматичните им разногласия с кралското семейство, за принц Хари и Меган Маркъл противоречията не са чужди. Въпреки това, най-известната двойка на монархията стои твърдо пред лицето на обществения контрол. Въпреки техния привидно перфектен съюз, някои критици все още смятат, че връзката им е обречена на провал. Какво обаче имат да кажат звездите?

Принц Хари е роден на 15 септември 1984 г., което го прави Дева. Като земна зодия, Девата е заземена, практична и сдържана. От друга страна, Маркъл е огнен Лъв, който жадува за власт и се чувства удобно в светлината на прожекторите. Свирепият Лъв и порядъчната Дева могат да се окажат в противоречие относно разминаващите се ценности. При тях има огромен потенциал за контраст и конфликт, ако някога се окаже, че искат различни неща или водят противоположни битки.

Въпреки че техните зодии са потенциален източник на разногласия, по-внимателен поглед върху техните натални карти разкрива, че техните лунни знаци помагат да се балансират различията им. Луната във Везни на Маркъл допълва лоялната луна в Телец на Хари. Тези знаци споделят една и съща планета – Венера, планетата на романтиката, удоволствието и насладата. Те са силно привлечени, знаят как да се харесат един на друг и се наслаждават да играят тези роли. Тяхното споделено възприятие и опит за идеална романтика и способността да го предоставят един на друг е това, което ги свързва.

Принц Едуард и Софи, херцогиня на Единбург

Принц Едуард се ожени за любимата си Софи Рис-Джоунс през 1999 г. През годините двойката спечели много възхищение от кралските наблюдатели. Феновете хвалят способността им да се движат безпроблемно между кралските си задължения и сигурния си семеен живот. По време на годежното си интервю през 1998 г. двойката разкрива тайната зад техния издръжлив романс.

Въпреки общите им черти, Едуард, Риби, и Софи, Водолей, може да имат проблеми да се свържат помежду си въз основа на техните зодиакални знаци. Хората, родени под водния знак Риби, са склонни да бъдат интуитивни и романтични. Междувременно Водолеите са известни със своите непокорни, свободолюбиви маниери. Когато тези знаци се обединят, емоционалните Риби може да изпитат трудност да приемат независимата природа на Водолея. В най-лошия случай Рибите биха могли да видят партньора си Водолей като дистанциран и емоционално необвързан.

За щастие на тази кралска двойка, други аспекти на техните натални карти ги обединяват - включително Венера, планетата на любовта и взаимоотношенията. При Едуард Венера е в Телец, а при Софи в Козирог. Това им осигурява убежище на комфорт и стабилност. Въз основа на разположението им, Едуард и Софи биха могли да имат балансирана връзка поради взаимната им способност да съпреживяват и оценяват интелектуалните аспекти на техните личности.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay