5 начина ние, жените, да прогресираме по-бързо в кариерата

Вижте как

Всички искаме добра и стабилна работа. По-амбициозните искат и израстване и себедоказване. Всъщност, ако в един момент развитието спре, ти самият губиш мотивация. Но как да стане това изрсатване по-бързо? Ние ще Ви дадем няколко практични съвета.

Преборете се със стереотипите. Мъжете са отъждествявани с мощ, амбиция и като успешни лидери, докато на жените се приписват алтруизъм и емпатия. Покажете, че сте качествен професионалист, че можете да ръководите екип, да се справяте с много задачи и да ги изпълнявате в срок.

Спечелете доверието на колегите и на висшестоящите. Нека видят, че Вие сте стабилен и благонадежден човек и че когато поемете дадена работа, то значи тя е в сигурни ръце.

Преговаряйте за заплатата - Ако не сте съгласни с парите, които получавате, то не си трайте, а кажете деликатно, че смятате, че заслужавате повече пари за извършената работа.

Поемайте рискове - Не залагайте само на сигурното. Опитайте се да се гмуркате по-надълбоко, в неизвестното с неясни резултати.

Не се страхувайте да успеете! Колкото и глупаво да звучи, на нас ни е наложено, че мъжете са по-успешните лидери и ние не сме годни за тази работа. Затова някак си се страхуваме да успеем.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти