9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепс

Дуейн Джонсън е една от любимите ни знаменитости, заради това колко е мил и земен, въпреки всички пари и слава. Трудното му минало и семейството му са оформили актьора в човека, който е днес: добър, щедър, страхотен баща и невероятен съпруг. Поради тази причина и много други причини той несъмнено е една от най-обичаните знаменитости в света и заслужено.

1. Дуейн Джонсън е страхотен татко

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсtherock

Дуейн Джонсън е идеалният пример за супер татко, който обича децата си. Да бъдеш баща на момичета е голямо предизвикателство, но той просто го прави лесно, въпреки факта, че има 3 дъщери. В публикация в Instagram той сподели: "Всеки мъж иска син, но всеки мъж има нужда от дъщеря. Всичките ми момичета са се превърнали в страхотни балансьори в живота ми - заобиколен съм от естроген и не бих искал да бъде по друг начин!"

2. Дуейн Джонсън е страхотен съпруг

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсDwayne The Rock Johnson

Освен страхотен баща, той е и страхотен съпруг и партньор на съпругата си Лорън Хашиян. Той сподели, че е имал голям късмет да се влюби. Той също сподели възхищението си от съпругата си в деня, в който тя родила дъщеря им. Той казва, че виждането на този специален акт дава съвсем ново уважение към силата и красотата на жената до вас.

3. Дуейн Джонсън е феминист

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсtherock

В публикация в Instagram филмовата звезда сподели сърдечните си чувства в Международния ден на жената, показвайки любовта и възхищението си към всички жени в живота си. Той започна своето послание, като каза, че не минава ден, без той да мисли за жените в живота си и какъв късметлия е, че ги има. Той продължи, като каза, че произхожда от семейство на красиви, силни, разнообразни и интелигентни жени, които ежедневно го вдъхновяват да бъде по-добър мъж, баща и модел за подражание.

4. Дуейн Джонсън е вдъхновение за мнозина

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсDwayne The Rock Johnson

Що се отнася до фитнеса и здравето, Джонсън е вдъхновил много мъже и жени по целия свят. Нина Гибсън беше от хората, които успяха да променят живота си и всичко това беше благодарение на нейната упорита работа и малко вдъхновение от нейния идол. В началото на пътуването си тя е била 130 кг и около 75 кг в края на процеса. Той чул за нейното голямо постижение и не забравил да й каже колко горд и щастлив е за нея.

5. Дуейн Джонсън е един от най-милите хора

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсtherock

"Сълзи от щастие от родители и по-важното - щастливи усмивки от децата." така започна публикацията на Дуейн Джонсън в Instagram. Актьорът е един от най-добрите и щедри хора в света, всъщност той отправя пожелания към тийнейджъри и малки деца в продължение на повече от 18 години, в партньорство с Make-a-Wish.

6. Той преодолял много трудности, за да стигне до мястото, където е

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсtherock

Когато бил дете, семейството му имало финансови проблеми, баща му не бил много наоколо, защото той бил професионален борец. Той също не бил идеалният ученик, тъй като влязал в спор с един от учителите в гимназията си. Професионалната му футболна кариера не вървяла по план, тъй като той не е призован в НФЛ. Въпреки трудното си минало, той се издигнал и направил нещо от себе си.

7. Не се интересува от спечелването на филмови награди, той просто иска да забавлява хората

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсCentral Intelligence

Той иска да забавлява публиката, което означава, че не иска да изпълнява роли, които са тъжни или депресиращи. Той каза, че се е борил да промени края на филма си Rampage, защото е твърде тъжен. Той бе цитиран да казва, че е там, за да се грижи за публиката, така че не иска да им носи тъга. 

8. Дуейн Джонсън се грижи за своите фенове и приятели

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсTanoai Reed

Той е една от най-популярните знаменитости в света и има доста фенове. Но това не го притеснява, тъй като той изрази своята благодарност в публикация в Instagram: "Оценявам ви, че чакате толкова дълго тази вечер и имам толкова много любов и благодарност за всички вас. Takin ’pics with ya е една от най-добрите и лесни части от работата ми. Винаги се радвам да го правя." Той никога не забравя и приятелите си. 

9. Дуейн Джонсън обича родителите си и се грижи за тях

9 неща, които доказват, че сърцето на Дуейн Джонсън е 1000 пъти по-голямо от неговия бицепсtherock

Той много обича семейството си. Той обещал на майка си, че един ден ще й купи къща и когато най-накрая го направил, реакцията й била наистина безценна. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти