Всичко, което трябва да знаете за зодия Везни

Всичко, което трябва да знаете за зодия Везни

Те са стилни, общителни и не могат да вземат решение... Това са само малка част от определенията, с които можем да опишем зодия Везни. Всеки знак от зодиака има личностни качества и архетипни черти, свързани с него. Независимо дали си падате по тях или просто ги приемате като приятели, нека поговорим повече за този въздушен знак.

Какви са Везните на работното място?

Везни е управляваният от Венера въздушен знак на зодиака. Благодарение на планетата на любовта, хармонията, изкуството и красотата, представителите на тази зодия са отлични в посредничеството, угаждането и забелязването на несправедливостите.

Везните често са стереотипизирани като търсещи лукс. Истината е, че за тях са важни красотата и хармонията, но също така знаят, че всеки заслужава щастие. Те вярват в мира, любовта и справедливостта за всички. Повтарям: справедливост за всички, без изключения. Везните също са известни със своите изострени социални умения и способност да общуват с всеки. Това е онази ефузивна комбинация от Венера и елемента въздух.

Какви са Везните в любовта?

Управляваните от Венера Везни са любовници, а не бойци. За разлика от другия знак, управляван от Венера, Телец, те са също толкова запалени по флирта и случайните срещи, колкото и им харесва идеята да се установят с един партньор. Това се дължи на въздушния елемент. Въздухът е динамичен - обича да се движи и да говори. Везните също са социален знак, което означава, че срещите с тях ще бъдат изпълнени с нощни разходки в града, срещи с нови хора и хранене в най-добрите ресторанти.

Везните харесват по-фините неща в живота и имат умението да запомнят имената и житейските истории на всеки, когото срещнат. Спечелете Везни, като разговаряте за изкуство, изискана храна и вино.

Кои са обаче негативните страни на тази зодия?

Везните са известни със своята нерешителност. Това означава, че може да се наложи вие да водите пътя. Бъдете смели и направете първия ход, изберете ресторанта и пренесете нещата на следващото ниво. В противен случай ще останете в приятелската зона на Везни.

Какви приятели са Везните?

Типичните Везни имат безброй познати и само няколко близки приятели. След като наистина се сприятелите с Везни, ще имате приятел за цял живот. Венерианската им природа ги кар да избягват конфликти. Това означава, че приятелството с Везни е зона без драми. Може да се наложи да бъдете преследвачът – да се обаждате и да правите планове.

Класическият ход на този знак включва просто намиране на страхотна пейка и отпускане с чаша чай, докато наблюдавате минувачите. Те вероятно знаят най-новите и най-големите клюки, но също така са отлични пазители на тайни. Доверието, ласкателството и добрият разговор са начинът да спечелите приятел на Везни за цял живот.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay