Роден модел в ТОП 5 на "Top International Model Of The World"

21-годишният Мистър България Йордан Йорданов с най-красиво тяло в света

Роден модел в ТОП 5 на "Top International Model Of The World"

Бившият футболист от Берое Стара Загора Йордан Йорданов  представи страната ни на международния конкурс за модели "Top International Model of the World". 

Големият финал се проведе в курорта Байле Херкулане в Румъния.

В конкурса има  участници от 20 държави, сред които домакините от Румъния, България, САЩ, Индия, Армения, Украйна, Филипините, ЮАР, Намибия, Ангола, Бразилия, Пуерто Рико, Доминиканската република, Чехия и много други. 

Според регламента на надпреварата всяка една страна има право да излъчи по един представител при мъжете и при жените.

За България честта да представя своята родина се падна на 21-годишния Йордан Йорданов от Стара Загора. Освен че се занимава усилено със спорт, Йордан е и студент трети курс в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) специалност "Икономика на транспорта".

Участието в конкурс за модели пък няма да е първо за старозагореца, след като той вече има един спечелен зад гърба си. Освен това е участвал и в редица ревюта и фотосесии, което със сигурност ще му помогне по време на предстоящата международна надпревара.

Невероятният кадифен глас на Теди Кацарова  огласи световната красива надпревара за избор на International Top Model of the World.

По време на гала вечерта , титлите , които  бяха връчени са : Мис/Мистър най-добра походка, Мис/Мистър най-добро тяло и Мис/Мистър най-фотогеничен модел.

Роден модел в ТОП 5 на "Top International Model Of The World"

Международното жури  се състои от  5 влиятелни личности в модната среда и моделската индустрия, както в Румъния така и в чужбина.

Част от оценяващата комисия беше и г-н Атанас Лазаров, лицензиант на Мистър България.

''Днес е големият финал Top model international of the world !Толкова бързо се изнизаха 10 дни тук! С голяма тъга трябва да стягаме куфарите обратно за България ! 

Стискаме палци за нашето момче довечера.
Щастлив съм, че съм част от международното жури - общо 5 специалисти в областта на модата и красотата, Теди Кацарова силно ще ни подкрепи и е специален гост изпълнител тук- за мен  е голяма чест и гордост .
Теди и аз вече станахме част от международната карта на модните събития ,получихме покани за гостувания и служебни работни ангажименти в страните - Филипините, Маймар, Сан Франциско, Армения, Естония, Индия, Италия и Швейцария .
От цял свят моделите получиха за спомен биофреш подаръци от розово масло,козметични продукти и бонбони от българска роза.
Румънският президент  Робърт Бравоман е невероятен! Рядко се срещат такива хора - с големи сърца!'' споделя ПР специалистът.

Роден модел в ТОП 5 на "Top International Model Of The World"

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay