Megz създаде нов бранд в Дубай

Megz създаде нов бранд в Дубай

Популярната дизайнерка Миглена Каканашева не изневери на амплоато си и отново се впусна в модни приключения!

Преди две години тя закри своя бранд MEGZ и замина в Дубай в търсене на себе си и духовно израстване. Дори страртира курсове в Instagram, но сега се завръща с пълна сила към облеклата! 

Мегз стартира нов бизнес в Дубай като отговори на свои последователки, че за тяхно съжаление дрехите няма да се разпространяват в родната страна България.

За разлика от предходния си моден бранд тук инфлуенсърката е заложила на по-консервативна визия за момента, както и на типично Дубайски елементи. А ето как обяви новата марка и какво сподели Миглена:

"На 26.01.2021 г. - преди две години взех най-трудното решение в живота си - да закрия ценната си марка MEGZ. Дори сега, когато пише тези думи, плача, защото беше толкова тежко и болезнено. Започнах да шия дрехи на ръка за себе си, когато бях на 13 години. Всеки ден създавах рокля за себе си и ходех на училище с нея. Толкова бях отдаден на таланта и мечтата си, буквално живеех за нея, че без да осъзнавам минаха 17 години от живота ми. Гледах се на 30 - успешен и известен работохолик, с драматичен личен живот, пълен с всякакви проблеми, никога неудовлетворен, колкото и успешен да е, критикуващ се през цялото време, напълно нещастен. Определено не беше това, за което мечтаех. За щастие, колкото и да беше трудно - бях достатъчно смела да скоча от изключително високо - вярвайки, че някак си ще се науча да летя... И го направих. Оставих най-важното нещо в живота си тогава, за да потърся важност в себе си. Две години бях изцяло посветена на моето пътуване навътре към себе си. Преместих се в Дубай, напълно преобразих себе си и живота си. Пътувах, пишех, рисувах, танцувах, създадох самотрансформиращо се пътуване и 750 жени скочиха с мен в него. Аз самата се родих наново. И наистина се зарадвах. Не познавах тази страна на живота и много я обичах, но нещо в мен мълчаливо чакаше и мечтаеше за пълна реализация. Исках всичко. Преди шест месеца започнах да създавам марката си тук, в Дубай. Започнах от самото, самото начало - както направих преди 12 години в моята страна. Създаване на цялостна визия, концепция и бизнес план. Намиране на подходящи партньори, производство, доставчици, създаване на екип от всичко това. И напълно превръщам в реалност всичките си планове. Това бяха изключително тежки шест месеца за мен и всички участници и искам да ви кажа благодаря и браво! Надявам се, че ще харесате новото ми творение."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay