Значението на 4-те татуировки на Марго Роби

Още след ролята си в режисирания от Мартин Скорсезе "Вълкът от Уолстрийт" през 2013 г., който твърдо утвърди присъствието ѝ на картата на Холивуд, Марго Роби спечели признанието на критиците. Тя участва в много хитови проекти, включително "Бомба със закъснител" и "Аз, Тоня".

Току-що излязла от най-новия си хит, "Вавилон", нямаме търпение да я видим в "Барби" на Грета Геруиг, един от най- очакваните филми на 2023 г. 

Самата Роби има четири татуировки, като тя е усъвършенствала и изкуството да татуира други хора през годините. (Към 2017 г. броят на татуировките ѝ възлиза на близо 100, една от които е една от нейните татуировки). Кариерата ѝ на татуист обаче приключва и в момента тя не прави татуировки. 

Що се отнася до собствените ѝ татуировки, Роби има четири малки татуировки, една от които си е направила сама, а друга ѝ била нарисувана от акттрисата и модел Кара Делевин. 

Научете повече за татуировките на Роби:

1. Има малко кръстче на лявата си китка

Акттрисата от "Бомба със закъснител" има малко кръстче от вътрешната страна на лявата си китка. Тя не е споделила значението ѝ, въпреки че кръстчето обикновено символизира нечия вяра.

2. Татуировката "Skwad"

Докато снима филма си за DC от 2016 г. "Отряд самоубийци", Роби направила десетки татуировки на екипа и колегите си, използвайки личния си пистолет за татуировки, поръчан от eBay. Тя има умишлено грешно изписаната дума "Skwad" на левия си крак, която споделя, че си е направила сама.

3. Емотиконче на крака ѝ

Роби и нейната колежка Кара Делевин имат малки татуировки на палците на краката си, които наричат "Toemojis". Марго Роби се сдобила с усмихнато емоджи с изплезен език. Делевин пък има усмихнати човечета на всички пръсти на крака си. Роби и Делевин си рисували татуировките една на друга. 

4. Котвата

На левия глезен на Роби, точно над петата, има малка котва. Въпреки че Роби не е споделила какво точно означава тази татуировка, котвата обикновено символизира надежда и сигурност. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay